Blat de tort de casă – Rețetă ușoară pentru un blat pufos

Blat de tort de casă – Rețetă ușoară pentru un blat pufos

Niciun blat de tort din comerț nu se compară cu cel făcut acasă, din ingrediente naturale, așa că notează-ți rețeta pentru un blat pufos de casă!

Ingrediente:

– 4 ouă

– 6 linguri de făină

– 4 linguri de zahăr

– 100 ml apă

– 50 ml ulei

– 3-4 linguri de zahăr vanilat

Mod de preparare:

Blat de tortÎntr-un vas se pune apa și zahărul la fiert, până când zahărul se topește. Cele 4 ouă se sparg și se separă albușul de gălbenuș. Albușul se bate cu mixerul până când devine o spumă tare, peste care se adaugă siropul obținut (apa și zahărul) și se continuă amestecarea lor până când își dublează volumul.

Apoi se adaugă gălbenușurile și uleiul, amestecând ușor cu o lingură, timp în care se presară făina. Amestecul obținut se toarnă într-un vas de copt, uns cu ulei pe fund și acoperit cu hârtie de copt.

Blatul se ține la cuptor 20 minute, apoi este gata pentru pasul următor. (puteți verifica dacă este copt cu o scobitoare).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment