Blanchisserie: spălătorie de poveste

Blanchisserie

Blanchisserie: soluția oamenilor inteligenți

Cum ar fi să se inventeze o spălătorie-curățătorie care să vină acasă, să-mi ia hainele și în 24 de ore să mi le aducă înapoi curățate și călcate, mă gândeam eu cu ceva timp în urmă. Vis! Nu, nu e vis, ci o realitate și se întâmplă în București.

Trăim vremuri grele, timpul e puțin. Societatea ne învață că trebuie să câștigăm bani, să avem un statut de care să fim mândri, iar femeile se luptă cot la cot cu bărbații pentru drepturi egale. Când să mai și spălăm? Când să mai și călcăm fiecare cămașă de corporatist la dungă? Eu nu am timp și timpul acela puțin care îmi rămâne, prefer să mi-l petrec altfel decât în bucătărie sau călcând haine. Așa că pentru mine, Blanchisserie chiar este o spălătorie de poveste!

Nu sunt feministă și nici nu vreau să mă numesc o femeie emancipată, dar haideți să facem niște calcule: dacă petreci câte 15-20 minute pe zi spălând vase, într-un an se strâng în jur de 5 zile doar pentru vase. Dacă mai petreci încă 4 ore pe săptămână să speli și să calci, într-un an pierzi 7 zile. Nu mai punem la socoteală faptul că în București pierzi o groază de timp stând în trafic. Și atunci, de ce în alea 7 zile pe an să nu te duci într-o vacanță? Sau de ce să nu-ți petreci timp cu prietenii sau familia în loc să stai să calci? Eu zic că viața e scurtă oricum, iar ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi se numește timp. Timp pentru noi, pentru familie, pentru prieteni.

BlanchisserieLa Blanchisserie, 5 kilograme de haine spălate și călcate costă 145 RON pe lună. E mai mult decât suficient pentru orice persoană care se îmbracă o singură dată cu aceleași haine și apoi le spală. Asta înseamnă 9 pachete de țigări pe lună, ceea ce la un fumător normal înseamnă banii investiți pe 9 zile într-un viciu. Vi se pare mult? Mie, nu.

Dacă vă permiteți, angajați pe cineva pentru curățenia în casă, apelați la serviciile de curățătorie cu livrare la domiciliu, faceți cumpărături online. Economia de timp este mai valoroasă decât orice alt tip de economie!

Cum faceți comandă la Blanchisserie?

Intrați pe site, alegeți produsul pe care doriți să-l curățați sau călcați și plasați o comandă. Atât de simplu este! Eu am ales pachetul de test de 5 kilograme, mi-am primit hainele într-o stare mai bună decât erau (fără pete de deodorant, fond de ten și altele pe care numai femeile le înțeleg) și nu mai renunț la ei.

Fără drumuri la mall, fără stat la coadă, fără bonuri de ordine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment