Bijuterii care dau viata tinutei tale

Bijuterii care dau viata tinutei tale

De multe ori, o tinuta poate fi prea banala sau lipsita de viata daca nu este accesorizata cu o bijuterie draguta. Beautytips a gasit cateva bijuterii frumoase si accesibile:

Brosele: Astfel de brose le poti folosi pentru a-ti prinde o esarfa intr-un mod mai special sau le poti aplica la un sacou sobru. Hainele office sunt cele care necesita cel mai mult astfel de accesorii, pentru ca sunt uneori prea serioase si comune.

 

 

 

 

 

 

Cercei : Stim cu totii faimoasa „Little black dress”. Ei bine, o astfel de rochie poate capata personalitate daca o accesorizam cu o pereche de cercei si o brosa chic.

 

 

 

 

 

 

Inele: Inelele pe care noi le-am gasit sunt potrivite fie la o tinuta office, la care nu mai adaugi si alte accesorii, fie la o rochie eleganta sau chiar la o tinuta de club.

 

 

 

 

 

 

Bijuteriile le puteti gasi in Unirea, magazinul Me2You la etajul 1 sau in Bucur Obor. Toate sunt din argint. Daca vrei sa faci un cadou unei femei pot fi o varianta foarte buna. Noua ne plac!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment