Beneficiile uleiului de argan – Află ce proprietăți are uleiul de argan

Beneficiile uleiului de argan – Află ce proprietăți are uleiul de argan

Uleiul de Argan câștigă din ce în ce mai mult teren printre produsele de înfrumusețare, fiind un ulei rar, produs numai în Maroc dintr-un copac numit Argania Spinosa.

Uleiul de argan are proprietăți antioxidante, fiind bogat în vitamina E, acizi grași (omega 3, omega 6, omega 9). Uleiul de argan conține de 3 ori mai multă vitamina E decît uleiul de măsline.

Iată cum poți folosi uleiul de argan:

1. Previne vergeturile: pentru viitoarele mămici, uleiul de argan este un produs minune, pentru că hidratează intens și înmoaie țesuturile epidermei, prevenind astfel apariția vergeturilor.

2. Împotriva ridurilor: se aplică în stare naturală pe față, fără a-l combina cu alte produse cosmetice. Uleiul de argan ajută și la cicatrizarea tenului ars de soare, luptă împotriva ridurilor, hitradează intens și poate înlocui oricând o cremă hidratantă.

3. Unghii care se rup: uleiul de argan se poate folosi pentru unghiile fragile, care se exfoliază repede și se rup. Se aplică în fiecare seară pe unghiile curate (fără lac de unghii) cu puțină zeamă de lămâie, timp de 10 zile.

4. Tratament păr: uleiul de argan poate fi folosit în diferite măști pentru păr. Se amestecă o lingură de ulei de argan cu un gălbenuș de ou și se lasă să acționeze pe păr timp de 30 minute, apoi se spală doar cu șampon.

Tu ai folosit ulei de argan?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment