Bauturile la doza – Afla cum a murit o femeie dupa ce a baut direct dintr-o cutie de suc

Bauturile la doza – Afla cum a murit o femeie dupa ce a baut direct dintr-o cutie de suc

Texas – USA a avut loc primul incident in care o femeie a murit dupa ce a consumat suc la doza, desi a fost dusa de urgenta la spital, aceasta a murit. La autopsie, diagnosticul a fost: LEPTOSPIROZA. In urma cercetarilor, s-a constatat ca a consumat suc dintr-o cutie contaminata cu urina de sobolan, care este extrem de toxica si mortala.

Se recomanda sa speli orice doza inainte de a consuma, fie de suc, energizant, lapte, bere sau conserve de orice fel etc. si sa bei din pahar. Conform unor studii, partea superioara a dozelor si a cutiilor este mult mai infecta decat o baie publica.

Leptospiroza este o boala infectioasa grava si contagioasa, perioada de incubatie fiind intre 2-26 de zile, boala manifestandu-se brusc cu frisoane, temperatura si dureri de cap, precum si ameteli, voma sau diaree.

Consumul de bauturi direct din dozele de suc, energizant sau bere este masiv, asa ca poti fi solidar si sa faci cunoscut acest risc prietenilor si rudelor.

De retinut! Astfel de cutii sunt depozitate in locuri unde rozatoarele au acces (depozite, metrou, chiar si hypermarketuri) si nu sunt spalate inainte de a fi comercializate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment