Barfa – Ce faci cand afli ca esti barfit

Barfa – Ce faci cand afli ca esti barfit

Sa fii barfit este deranjant, indiferent ca e la locul de munca, scoala sau prieteni. Persoanele care barfesc sunt de regula, lipsiti de educatie sau frustrati de imaginea ta. Cand cineva se simte inferior tie si nu reuseste sa aduca o farama de respect de sine, ataca asa cum poate : barfind.

„Invidia naste monstri” – oamenii devin rautaciosi atunci cand ceilalti au noroc sau reusesc sa obtina lucrurile cu mai multa usurinta. Cele mai afectate de aceasta boala „invidia” sunt femeile. Ele barfesc orice, despre oricine. Unele parca se hranesc cu o portie de barfa. Insa, este de retinut ca a barfi denota o viata lipsita de orizonturi.

Ce poti face cand afli ca esti subiect de barfa? Nimic. Cel mai bine este sa ignori astfel de personaje, pentru ca daca ai actiona intr-un fel sau altul, nu vei face altceva decat sa oferi satisfactiei unor oameni lipsiti de personalitate.

Si tine minte: Cand esti barfit inseamna ca esti un om important!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment