Bărbatul pițiponc – Cine, unde și de ce?

Bărbatul pițiponc – Cine, unde și de ce?

Dacă am vorbit despre femeia tută, mă gândesc că ar fi nedrept să nu acord ceva spațiu pe minunatul meu site și domnului pițiponc.

Cine este bărbatul pițiponc?

Piți cel masculin este băiețașul care merge la o sală de cartier, trage de brațe și piept până când ajunge să aibă sânii mai mari decât ai mei, își face freza într-o parte, cu țepi, folosind mult fixativ, poartă tricouri strâmte să i se vadă pectoralii expandați, pantaloni colorați (de regulă, roșii sau o nuanță de albastru electric, ca să nu mai pomenesc de pantalonii albi asortați cu o curea neagră și mare) și mocasini sau pantofi sport, dar lăcuiți.

Pe pițiponc îl recunoașteți rapid, de regulă, nu este un bărbat tocmai înalt, motiv pentru care freza lui îl va face să semene în mod hilar cu Johnny Bravo, uneori are o privire zeflemistă, de parcă ar fi vreun zân, consumă alcool de la bar dacă se duce în club, iar dacă vei avea neșansa să pună ochișorii lui zglobii pe tine, probabil că te va zdruncina cu câteva replici nebune de tot.

Unde îl găsești?

La sală, la mall, cărându-și pungile pline cu maiouri mulate (conf. DEX), în club, la shaorma, căci este mâncarea lui preferată după ce bagă steroizi pentru un piept puternic și miercurea la film, pentru că este mai ieftin. Aș îndrăzni să spun că sunt mai puțini decât femeile-tute, dar mi-e frică să nu greșesc.

CocalariDe ce există pițiponcul?

În opinia mea umilă, cred că este o adaptare a bărbatului frustrat, având câteva carențe, atât fizice, cât și intelectuale. Femeia-tută cred că simte nevoia mai degrabă de atenția celor din jurul ei, însă bărbatul-pițiponc este complexat. Și tocmai am avut un flash cu acel „bărbat” care se pozează singur în vestiarul de la sală cu aiphonul lui alb. El există dintr-o greșeală a naturii, în principiu este inofensiv, dar deranjant retinei.

Mă așteptam să fiu mai dură, dar cred că încă nu am fost călcată pe nervi de un pițiponc! Totuși, ca să înțelegeți mai bine cine este acest pițiponc și cu ce se ocupă el, vă invit să dați play mai jos:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment