Bărbatul ideal

Bărbatul ideal

Că există sau nu, ni-l dorim. Pentru că avem nevoie de EL când momentele de singurătate sunt prea grele, când rătăcim şi nu mai ştim de viaţa noastră, pentru că ne dorim mai mult decât un bărbat lângă care să ne trezim dimineaţa, pentru că ne dorim un altfel de bărbat decât cei pe care îi vedem pe stradă. Însă de câte ori nu am invidiat alte femei? De câte ori nu am avut senzaţia că bărbatul de la braţul lor pare a fi ideal?

Bărbatul din lume va fi întotdeauna mai strălucitor decât cel care aşteaptă să-i speli chiloţii şi eventual să-i faci şi de mâncare. Dar cum ştii tu că bărbatul acela văzut de la distanţă nu este ideal pentru oricare altă femeie decât propria ta persoană?

Bărbatul ideal este bărbatul capabil să te facă atât de fericită încât nu-l vei mai vedea niciodată pe bărbatul de la distanţă.

Bărbatul tău ideal este cel care vine într-un pachet All inclusive, pe care tu singură l-ai comandat, fără compromisuri, fără încercări eşuate. Bărbatului ideal nu trebuie să-i mai ceri, pentru că el oferă totul: va şti când să fie lângă tine, va şti să te asculte, va şti să-ţi ofere încredere, dar mai ales, va şti să te respecte.

Vei şti că e bărbatul tău ideal atunci când îi vei zâmbi prin somn, pentru că dragostea ta faţă de EL nu adoarme niciodată.

Barbatul idealEl e bărbatul tău ideal pentru că l-ai întâlnit când nu mai credeai în dram de iubire, când nu mai credeai că există o viaţă-n doi.

Şi dacă încă nu-l găseşti în casa ta, ce faci? Unde-ţi vei găsi bărbatul ideal? Cum arată bărbatul tău ideal? Cu muşchi şi ochi albaştri? De unde ştii că acel om pe care îl vezi în fiecare dimineaţă la birou, nu este bărbatul tău ideal? Cum ştii că acel bărbat pe care l-ai ignorat zi după zi nu este bărbatul căruia să-i zâmbeşti prin somn?

Ce şanse ai să-l găseşti? Habar n-am! Ce şanse ai să crezi că l-ai găsit? Poate ceva mai multe..

Cert este că odată găsit, bărbatul ideal rămâne aşa, fără să-ţi doreşti să-i faci vreo modificare..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment