Bărbatul ideal pe Facebook

Bărbatul ideal pe Facebook, păpușa Chucky în viața reală. Așa sunt unii bărbați pe Facebook, de zici că ți-a pus Dumnezeu mână-n cap și îți blestemi zilele că nu i-ai vizualizat profilul până acum.

Frumușel, lucrează la o multinațională, seducător și versatil, pare de-o inteligență cu mult peste medie, citește cărți (în topul preferințelor pare să fie nenea Christian Grey), ce să mai? Bărbatul ideal! Perfecțiunea întruchipată! Serios? Dar tu când îți alegi selfie-urile pentru Facebook, cum procedezi? Le pui pe cele mai nasoale? Le pui pe alea unde arăți așa cum ești tu sau pe alea unde arăți cel mai bine? De ce n-ar face și Don Juan Fermecător la fel? De ce nu s-ar prezenta ca fiind bărbatul perfect într-o rețea de socializare unde nu poate fi verificat caracterul? Și dacă mai citește și din Cristi cu umbre gri trebuie să însemne neapărat că e la fel de bun? De interesant? Nu. Christian Grey e o fantezie proastă inventată de o femeie grasă și frustrată. Nu te-ai speria să știi că bărbatul tău te-ar lega și te-ar obliga să folosești niște bile?

barbatul-ideal-pe-facebookSă-l lăsăm pe Christian Grey din cărți și să revenim la Christian din Social Media. La prima vedere pare picat din cer: arătos, educat, manierat, sensibil, afectuos, dezamăgit de o relație lungă, persecutat de fosta iubită extrem de geloasă și posesivă. Victima perfectă. Drept urmare, noua femeie devine extaziată de băiețelul persecutat care caută de fapt o femeie normală și iubitoare.
Urmează întâlnirea cu Făt-Frumos. Dacă pe Facebook părea bărbatul ideal, la întâlnire lucrurile stau altfel: se produce chimia. El pare că o absoarbe din toate unghiurile, ea deja se gândește dacă i se potrivește numele lui. Și dacă ar fi un tată bun. Și unde ar face nunta. Adică treburi serioase.

Doar că există un dar, iar ea își dă seama de asta. Parcă dincolo de tandrețurile, amabilitatea și romantismul lui se afla o doză de nebunie. Un soi de obsedat, dar cu inhibiții erotice evidente, un fel de bărbat autist cu o nevoie morbidă de atenție, dar pe care nu o simțea în niciun fel! Bărbatul ideal pe Facebook, păpușa Chucky în viața reală. Draga mea, bărbatul ăsta era dat dracu de defect!

Sigur că femeile au prostul obicei să nu-și asculte instinctul și să se gândească imediat: Dar dacă greșesc? Dar dacă el e bărbatul ideal și eu o să-l pierd? Dar dacă mi s-a părut mie că e un obsedat cu inhibiții? Așa că își părăsesc instinctul și continuă o relație cu dobitocul. Până când el își arată adevărata față (aia plină de cicatrici și urâcioasă de la prea multe dezamăgiri).

El este păpușa Chucky în realitate și bărbatul ideal pe Facebook. Frumos la exterior, urât măciucă la caracter sau ce-o avea el.

Așa că dragile mele, lăsați naibii Facebook-ul, Instagramul și Tinderul. Ieșiți în oraș. Sau la piață.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment