Bărbatul de companie

Stai. Șezi. Culcat. Hai cuțu-cuțu.. Șezi din nou. M-am plictisit. Neeext!” Se numește bărbatul de companie și este preferat de tot mai multe femei. Nimic rău în asta, dar cățelul devotat este un animal care plictisește. Cel puțin tiparul de femei despre care încerc să vă vorbesc.

Par femei puternice, de carieră sau nu, un fel de Hitleriste 24/24 și când nimic nu e pe placul lor se întâmplă dezastrul! Bărbatul nu mai e ce-a fost, relația începe să scârțâie, parcă el nu-și mai dorește la fel de mult și da, ea merită mai mult decât atât. Și dacă nu o crezi, îți va arăta ce partidă bună își va găsi! Și o să suferi! Și nu o să-ți mai găsești niciodată altă femeie la fel de bună! Doamne ajută! Sunt femeie și pe cuvânt că mi-e milă de bărbații care stau sub papucul Hitleristelor, așteptând nebuna să se plictisească. De ce să faci asta? Din iubire? Din neputință? De frică? De teama că nu vei găsi altă femeie mai bună? Păi cine hotărăște dacă e bună sau nu? Și unde e masculinitatea ta în cazul ăsta?

Barbatul-de-companieFemeile sănătoase emoțional, lângă care ți-ai vedea copiii crescând, nu-ți vor cere niciodată să fii o simplă marionetă în viața lor. Pentru ele va fi perfect să fii tu însuți, să știi când să spui da, să știi când să spui nu, să știi când merită, să știi când trebuie să renunți.

Nu încerca să schimbi pe cineva doar ca să-ți fie pe plac pentru că nu-ți va fi nici atunci când o să crezi că totul e perfect. Nu-l transforma din omul care te completează în bărbatul de companie. Iar tu nu te lăsa dresat. Cumpără-i un bichon, probabil că va fi la fel de satisfăcută.

Dependența asta emoțională tind să cred că e cumva reciprocă și foarte gravă. Unul cere, altul oferă. E ca și cum ai face toate poftele unui copil alintat: la un moment dat se va plictisi și nicio jucărie nouă nu-i va mai fi pe plac. Rezultatul? Începe o nouă aventură cu alte jucării.

Sursă foto: Fifty Shades of Grey

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment