Bărbații români sunt ipocriți

Bărbații români sunt ipocriți pentru că sunt de acord cu teoriile pompoase, dar sunt atrași de manelism. Cu riscul de a-mi sări în cap toți bărbații, de a fi acuzată de feminism, spun cu tărie că sunteți ipocriți. O bună parte dintre voi. Și o să vă spun și de ce. Dacă întrebați câțiva bărbați ce tip de femeie își doresc sunt convinsă că toți vor descrie portretul femeii ideale: deșteaptă, aspect fizic plăcut, independentă și cu ceva încredere de sine, însă adevărul este altul.

romanii-sunt-ipocritiBărbații români sunt atrași de maneliste: alea cu tocurile de 15 cm, ruj roz turbat, gene și meșe de păr false, fuste cât mai scurte și decolteu adânc. Și pentru că sunt om de online de ceva vreme, știu că nimic nu vinde mai bine decât femeile după chipul și asemănarea domniței Bianca Drăgușanu. Vulgaritatea sub formă de artă nu o să vândă niciodată la fel de bine ca vulgaritatea în adevăratul sens al cuvântului!

Despre România se spune că este a 5-a țară din Europa cu cei mai depresivi oameni. Îngrijorător, nu-i așa? În cazul ăsta, mă gândesc că ar trebui să ne hotărâm puțin: ce preferați domnilor, inteligență și încredere de sine sau silicoane și depresie? Am scris că bărbații înșală (articolul a fost susținut de femei), am spus că femeile vor să fie plesnite și trase de păr și a avut de 10 ori mai mult succes decât oricare alt articol. Trag concluzia că nimic nu vinde mai bine decât penibilul și de altfel n-aș putea să nu mă întreb dacă nu cumva această regulă se aplică și în viața reală.

Trăim într-o lume în care bărbații acuză femeile că sunt ușoare. Unele chiar sunt ușoare! Și asta doar pentru că li se permite, se lasă întreținute tocmai pentru că există bărbați care le pun pe un piedestal care nu-l merită.  Și cu toate astea, bărbații români vor femei inteligente și bune de casă, însă când apare duduia cu tocurile de 15 cm, falsă din cap până în picioare, al vostru El Comandante o ia razna! Adio sentimente, rațiune, inteligență și încredere de sine! Apoi vă mirați că vă lasă femeile (alea deștepte) pentru un altul care își dorește și el INTELIGENȚĂ și ÎNCREDERE DE SINE! Zău așa?

Sunt convinsă că încă mai există bărbați cu capul pe umeri, care să facă diferența dintre o femeie ușoară și o femeie capabilă să facă mai mult cu viața ei decât să doarmă în solar sau în clinicile unde se injectează botox. Și mai am o veste, domnilor! O femeie inteligentă va ști când să-ți permită să o tragi de păr sau să o plesnești, va ști când să-și pună bigudiurile în cap și când să se facă atrăgătoare fără a deveni o manelistă ieftină.

Urlați în gura mare că vedeți numai tute la TV și în presă, că v-ați săturat de ele, dar în continuare nu mutați canalul pentru că vă place, domnilor! Încă mai există programe TV interesante în care nu vedeți asistente penibile sau o Bianca Drăgușanu în depresie, de exemplu Discovery.

Bărbații români sunt ipocriți. Nu toți, ce-i drept, însă majoritatea. Punct.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment