Bărbaţii o fac mai des, femeile mai bine

Bărbaţii o fac mai des, femeile mai bine. E în firea naturii. Bărbaţii nu sunt făcuţi pentru monogamie şi nici pentru a fi veşnic statornici, dar le lipseşte inteligenţa emoţională. Femeile, în general, iubesc cu totul, aşteaptă să fie înţelese pe deplin de un personaj căruia tocmai am spus că-i lipseşte inteligenţa emoţională, ca la final să ajungă la concluzia stupidă că bărbaţii sunt nişte insensibili. Păi şi când femeia gândeşte asta, se întâmplă jihadul: caută atenţie în altă parte!

De la atenţie la a înşela e doar un pas. Femeile reacţionează cel mai bine la atenţie! Dacă în cazul bărbaţilor un fund bombat şi nişte sâni obraznici sunt de ajuns pentru a înşela, în cazul femeilor lucrurile stau altfel. Ele caută înțelegere, sensibilitate, duritate, sprijin. Într-un cuvânt, femeile le caută pe toate! Veșnic nemulțumite, sunt cumva într-o căutare continuă de nou. Bărbații sunt.. altfel. Ei sunt predispuși să înșele mai des, însă au capacitatea de a o face altfel decât femeile: fără implicare emoțională! Pe când femeia.. dacă a ajuns în patul unuia care aparent îi promite marea cu sarea, se îndrăgostește! Dacă va fi sau nu de durată, rămâne de văzut.

barbatii-o-fac-mai-des-femeile-mai-bineDe ce o fac femeile mai bine? Pentru că sunt precaute. De ce o fac bărbații mai des? Pentru că e în firea lor. Ei sunt construiți să-și împrăștie sămânța pe unde apucă. Cumva, cred că e frustrant pentru toată lumea: Cum adică femeile o fac mai bine? Și de ce bărbații o pot face mai des? Și care iese în câștig din toată afacerea asta? Nimeni. Oferă-i tot fără să-ți fie teamă, iar lui oferă-i suficient încât să nu mai aibă timp de altele. Glumesc. Nu știu cum ar trebui să fie, cert e că majoritatea bărbaților înșală, iar femeile sunt detectivi din naștere și știu cum să-și acopere urmele.

Sigur că există și excepții. Sigur că există și victime. Ia-ți un bărbat care să te respecte. Ia-ți o femeie care să te iubească. Poate că asta este cea mai bună soluție.

Bărbaţii o fac mai des, femeile mai bine. 

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment