Despre barbatii fara lenjerie intima – Afla ce se intampla daca un barbat nu poarta lenjerie

Despre barbatii fara lenjerie intima – Afla ce se intampla daca un barbat nu poarta lenjerie

Cati dintre voi purtati lenjerie intima? Si de ce trebuie sa mai purtati lenjerie intima de vreme ce voi purtati pantaloni? Daca luam aceasta intrebare la bani marunti, practic, voi barbatii, nu aveti nevoie de aceasta piesa vestimentara.

Totusi, daca intrebam femeile de ce prefera barbatii care poarta chiloti, raspunsul este unul simplu: e mai incitant. Un barbat a carui lenjerie intima se vede putin pe sub pantaloni, incita mai mult decat unul caruia poate i se vede fundul daca se apleaca. Si cu siguranta vara se intampla des sa vedem partile dorsale ale barbatilor fara lenjerie intima.

Din punct de vedere medical se recomanda purtarea lenjeriei intime, mai ales vara cand exista riscul de transpiratie si contractarea diferitilor germeni si iritatii.

Incearca sa scapi de lenjeria intima doar in dormitor, nu si atunci cand esti in public. Imagineaza-ti in ce situatie ai fi pus daca te-ai simti „prea liber” in plina strada!

Deci, dragii nostri cititori, va rugam sa purtati lenjerie intima, eventual sa fie boxeri cu o margine lata.

Tu porti lenjerie intima sau nu?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment