Bărbați și femei – Cum ar trebui să fie femeia ideală

Bărbați și femei – Cum ar trebui să fie femeia ideală

Nu știu în ce măsură voi reuși să ating acest subiect, însă uitându-mă în jurul meu cred că am reușit să-mi dau seama ce tip de femei își doresc bărbații.

1. Aspectul fizic: fie că ne place sau nu este primul lucru la care un bărbat se uită și de ce să nu recunoaștem, că și noi femeile, facem același lucru. Nu neg faptul că aspectul fizic nu este cel mai important și nici suficient într-o relație, însă își are importanța lui. Cred că bărbații preferă femeile îngrijite, care acordă suficient timp pentru frumusețea lor, dar care își păstrează naturalețea.

Am întrebat câțiva prieteni ce părere au despre asta și mi s-a spus că preferă femeile pe care să le recunoască dimineața, așa că fetelor nu exagerați cu machiajul.

Young couple holding each other close2. Încrederea în sine: v-am mai povestit cât de importantă este în viața de zi cu zi și nu doar într-o relație. Un bărbat care are încredere în el va căuta întotdeauna o femeie care să-i semene. Ai grijă ca prin limbajul non-verbal să se vadă asta, mergi cu umerii drepți și privirea înainte, iar atunci când porți o discuție fii atentă să asculți și să intervii atunci când ți se permite.

3. Cultura generală: chiar dacă ești femeie nu înseamnă că trebuie să vorbești doar despre shopping, vizitele tale la coafor și alte lucruri femeiești. Bărbaților le plac femeile care pot vorbi liber despre orice subiect, fie el despre meciurile de fotbal, politică și așa mai departe.

4. Apreciază-l: și bărbații au nevoie de complimente reale. Dacă ție îți place să-ți aprecieze noua ta rochie sau noua coafură, trebuie să știi că și ei au aceleași nevoi, dar mai ales au nevoie să știe că ai încredere în ei.

5. Caracterul: vei reuși să menții un bărbat lângă tine pentru mai mult timp dacă ești caldă, amabilă și dacă reușești să îl faci să se simtă bine lângă tine. Majoritatea bărbaților își vor dori să fugă mâncând pământul dacă au alături o femeie-spion sau rea de gură. Ai grijă să nu fii cicălitoare și dacă există lucruri de lămurit, vorbește calm și explică-i ce te deranjează.

Pentru voi cum arată femeia ideală?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment