Bărbați, femei – Dragoste

Bărbați, femei – Dragoste

Bunul meu prieten Răzvan M Popescu, cu aceleași cuvinte potrivite, la momentul potrivit. Noi, femeile, ființe slabe,voi bărbații, probabil niște suflete rătăcite pe undeva..

„Stau și mă întreb: oare care este cea mai mare durere care poate exista? Oamenii se refac destul de repede după o boală fizică sau după ce suferă o pierdere financiară. Pentru dureri fizice avem medicamente, pentru bani, muncim și facem alții.

Dar când este vorba de inimă, de suflet? Când ești rănit în inimă eşti terminat… Dacă cel mai important om din viaţa ta îţi întoarce spatele, dacă persoana pe care o iubeşti te respinge, dacă cel căruia i-ai împărtăşit cele mai adânci taine ale sufletului te trădează… te simţi devastat, gol şi singur. Nu cred că vrei să treci prin așa ceva…Dar… oare ai vrea ca persoana pe care o iubești să pățească asta? Sunt convins că ai răspuns deja cu un „Nu!” hotărât și răspicat. Nimeni nu dorește așa ceva pentru persoana iubită.

Barbati, femei dragosteFemeia este o fiinţă ce inspiră iubire şi admiraţie. Femeia este fiinţa ce se dezvoltă înconjurată de iubire. Femeia care nu ştie să se facă iubită este o stâncă golaşă renegată de natura însăşi. Femeia neglijată este un înger pedepsit… Bărbatul este creierul, iar femeia este inima. Creierul primeşte lumină, inima primeşte iubire. Lumina fecundează, iar iubirea reînvie.

Dragostea… este darul cel mai de preţ al omenirii… trăim pentru dragoste… pentru o felie de iubire.. Dacă un bărbat aşteaptă ca femeia să fie un înger în viaţa lui, atunci el ar trebui să creeze un paradis pentru ea… Un paradis al iubiri, al respectului şi al dragostei. O femeie vrea lucruri dintre cele mai simple… O floare, o mângâiere, o privire sinceră şi care să îi ofere încredere şi să se simtă protejata. Să nu uităm, aşadar: Femeia da forţa iubirii şi ia forţa fizică a bărbatului. Bărbatul dă forţa fizică şi ia forţa iubirii. Acesta este echilibrul creat de natură, aşa a fost, este şi va rămâne. Singura divinitate cunosută de om este femeia, şi spun asta chiar dacă multe, foarte multe voci se vor ridica împotriva mea. Da, domnii mei, femeia este o divinitate în viaţa noastră, iar eu o preţuiesc la adevărata să valoare.”

by Răzvan Popescu

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment