Bărbată-miu și conturile lui bancare

conturi bancare

Ca oricare altă femeie, mai fac câte un exercițiu de imaginație. Cum ar trebui să fie nefericitu’ ăla de m-o lua de nevastă? Și-mi răspund.
Ar trebui să fie frumos, că doar simt nevoia să mă fălesc la brațul unui bărbat mișto și să știu că tânjesc și altele după el, dar nefericitu’ îmi aparține doar mie. Nu contează că aș fi o isterică după aceea și că aș simți că-l pierd de sub control. Nu contează nici faptul că aș putea să mă tranform în Sherlock Holmes (și de ce să nu recunoaștem că femeile chiar sunt bune la asta).
Ar trebui să aibă conturile bancare cu multe zerouri. Și eventual, să-mi dea pe mână și cardurile de credit, de cumpărături, de euro și ce-o mai avea el! Doar sunt femeie și mamaie așa m-a învățat: că femeile poartă roz și trebuie să fie întotdeauna drăguțe pentru a primi tot ce vor!
Bărbată-miu trebuie să vrea copii. Cu mine. Nu unul, ci doi. Altfel, nu merge. De fapt, bine ar fi să-mi spună că vrea copii înainte să-i ajung pentru prima dată în dormitor. Nu de alta, dar să știu și eu o treabă. La aproape 30 de ani nu-mi permit să pierd timpul. Ce contează că l-aș pune pe nefericit pe fugă și s-ar gândi că-s femeia-lipitoare?
Apoi trebuie să aibă planuri mărețe. Ideal ar fi să aibă deja o casă, o mașină scumpă, poate două (îmi trebuie și mie una, nu?) și o afacere de succes. Desigur, ce nevoi mai are un astfel de bărbat, o să mă întrebați voi? De o femeie! O femeie pe care s-o ducă în vacanță, să-l susțină, să-i aline singurătatea, să-i facă un moșternitor. Din astea.
Ar trebui să-mi ofere atenție, chiar dacă asta înseamnă flori, poezii, cină romantică sau vacanță de lux. Dacă ar înceta o clipă să mai facă asta, e clar că nu m-ar merita și evident că mi-aș lua tălpășița. Aș căuta un altul care să fie dispus să facă toate lucrurile astea pentru mine și nu m-aș gândi nicio secundă că poate și acesta din urmă va face la fel.
Bărbată-miu trebuie să-mi ofere și libertate, altfel mă sufoc. Știți voi sentimentul acela când ai de toate fără să meriți sau fără să fi depus un efort pentru a obține ceva? Acela este sentimentul pe care o astfel de femeie îl are în momentul în care i se dă totul pe tavă. Și atunci spune: „Mă sufoc! Dă-mi libertate!” Și nefericitul îi dă libertate. Sigur că la un moment dat va cere voie să bea o bere cu băieții în timp ce s-ar uita la un meci cu Steaua-Dinamo prin Centrul Vechi, dar asta nu înseamnă că va primi. Că deh, el e bărbat și gândește cu două părți ale corpului.
Bărbată-miu trebuie să fie un dur, dar sensibil. Adică ar trebui să semene cu tipii ăia de pe Instagram sau Pinterest: tatuați și cu bebeluși în brațe. Și musai să aibă și cățel.
Și uite așa v-am răspuns de ce sunt atât de multe femei singure, trecute de 30 de ani, cu ceva carieră în spate și dezamăgiri de la nefericiții ăștia care n-au înțeles câte nevoi au ele.
Fetelor, băgați-vă sub un duș rece și nu mai visați cu ochii deschiși, nu de alta, dar frumusețea e trecătoare.
Banii se fac împreună sau separat, nu contează. Dar e bine să fii independentă. Și e bine să nu fii atât de independentă, încât să uiți de el.
Ce e frumos pentru tine, nu înseamnă că trebuie să fie și pentru alta. Standardele fizice ți le faci singură, după bunul-plac și nicidecum după ce spune masa de femei de pe Tinder sau de pe trotuar.
Copiii vin la momentul potrivit. La fel și căsătoria (asta dacă simți tu că e obligatorie). Să-i spui unui bărbat că vrei să te măriți și să faci copii cât mai repede e ca și cum i-ai demonstra că el oricum nu contează și că tu ai un scop bine definit: acela de a te înmulți și de a avea o hârtie pe post de legământ.
Și dur și sensibil? Dacă suferă de personalitate multiplă, da, ai toate șansele. Altfel, de ce ți-ai dori un bărbat la două extreme? De ce nu ți-ai dori un bărbat echilibrat?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment