Baietii platesc singuratatea mamei lor

Baietii platesc singuratatea mamei lor

A-ti iubi mama este cel mai natural sentiment din lume, insa relatia cu o mama „toxica” este cel mai daunator lucru. Exista baieti care simt nevoia sa suplineasca lipsa unui barbat in casa. De exemplu, atunci cand tatal este plecat mai tot timpul, fiul incepe sa simta nevoia sa stea mai mult acasa, mai ales daca mama se vaita de singuratate. Sunt mame care atrag si mai mult singuratatea asupra lor, refuza sa socializeze, sa iasa in oras, sa atraga noi cunostinte in viata lor. Ea alege sa fie singura, insa acest lucru nu face fiul responsabil de greselile ei, de faptul ca nu a fost capabila sa atraga lucrurile care implinesc un om in viata, sa se bucure de frumusetea vietii pe care toti o putem avea.

Puiul trebuie sa-si paraseasca cuibul! Este o etapa naturala, creata de Dumnezeu si se aplica in cazul oamenilor, dar si a animalelor. Fiecare dintre noi trebuie sa ne facem rostul si sa ne desprindem de mama la un moment dat.

Exista aceste mame „toxice”, care poarta o dragoste egoista fiilor si care se vor gandi intotdeauna ca nu exista o femeie mai buna decat ea. E corect ca dragostea de mama sa fie asa? Nu dragostea de mama este cel mai pur si unic sentiment? Nu aceasta dragoste ar trebui sa fie peste orice urma de egoism?

Din pacate, astfel de mame nu-si dau seama de raul pe care il fac baietilor lor si le paseaza acestora problemele lor persoanele, mai mult sau mai putin constient. Relatia mama-fiu ar trebui sa fie una de prietenie si iubire, nu o relatie de impovarare. Astfel de mame sunt cele mai vinovate femei pentru distrugerea fericirii odraslei lor pentru ca investesc in baiat puterea tatalui (lipsa).

Cel mai rau lucru din toate astea este ca acel baiat nu-si va da seama ca mama greseste si nici nu va fi capabil sa se rupa de ea. Exista o vorba cu mult adevar, oamenii nefericiti vor incerca intotdeauna sa distruga fericirea altora. In cazul mamelor de baieti este un lucru impotriva naturii, dar e un fapt real.

Exista o piramida familiala stabilita de Univers si nu de oameni de rand, care trebuie respectata pentru ca lucrurile sa functioneze la parametri normali.

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment