Băieții fug de femeile puternice

Femei puternice

Băieții fug de femeile puternice, bărbații le adoră. Dacă te-ai simțit o femeie puternică pentru cel puțin cinci minute din viața ta, înseamnă că ai cunoscut teroarea. Băieții fug de femeile puternice (chiar și cei care sunt bărbați în buletin), li se par incomode și nu le fac față. Cumva, e mai simplu să alerge după femei blonde, cu ruj roz și adorabile, care să nu le dea bătăi de cap decât să cunoască jihadul lângă o femeie puternică.

Cum să facă față unei femei care nu depinde de el? Cum poate un grobian să-și satisfacă nevoile infantile cu una care nu se mulțumește cu un animal simplu, care cunoaște doar utilitatea mecanică?

Femeile deștepte nu mai știu cum să trăiască cu gândul că autonomia lor îl poate face pe el să fugă. Să depindă sau nu de un bărbat? Să stea la cratiță și să aibă trei copii? Sau să fie zâna din casă? Care e lozul câștigător, când nimic nu mai e sigur?

Majoritatea bărbaților spun că vor lângă ei femei independente. Dar câți sunt în stare să-i facă față? Câți sunt în stare să accepte că femeia aceea nu va sta lângă el decât pentru felul în care o face să se simtă? Câți vor putea să înțeleagă că femeia aia își permite să fie ea însăși în relație, dar va fugi mâncând pământul dacă îi greșește?

Femei puterniceBăieții fug de femeile puternice, bărbații le adoră. Pentru că unui bărbat nu-i este teamă să stea în spatele lor și să le facă avânt când au nevoie. Pentru că un bărbat a înțeles că nu trebuie să domine și să constrângă pentru a te păstra lângă el.

E bine să întâlnești băiețandri și să-ți dai rimelul de tocul ușii. Numai așa te vei îndrăgosti la momentul potrivit de cel care în momentele grele te poate face să uiți, de cel lângă care poți visa, dar care să te aducă cu picioarele pe pământ. Numai așa vei ajunge să te îndrăgostești de bunătatea și sufletul lui.

O femeie puternică trebuie să se îndrăgostească de cel care o va trata ca pe o prințesă, dar fără să-i spună povești.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment