Bagajul pentru maternitate – Ce lucruri trebuie să-ți iei în ziua când naști

Bagajul pentru maternitate – Ce lucruri trebuie să-ți iei în ziua când naști

Cea mai emoționantă zi după 9 luni de așteptare, nu? Nu uita că de emoție poți uita lucruri esențiale, așa că pregătește-ți lucrurile cu câteva zile înainte de termen sau roagă pe cineva de încredere să ți-l facă.

Unele maternități, mai ales cele private îți asigură tot confortul, dar mai bine să fii precaută.

Iată câteva lucruri pe care le poți lua cu tine:

– cămașă de noapte pentru travaliu, șosete călduroase, ceva de ronțăit și de băut, cărți, reviste, fișa sarcinii și data preconizată când vei naște, lucruri de îngrijire (perie, balsam de buze, ceva de prins părul, deodorant).

– după naștere vei avea nevoie de un halat, bluze cu deschidere în față pentru alăptare, sutiene speciale pentru alăptare, tampoane pentru sâni, papuci comozi, absorbante igienice, șervețele umede, gel antibacterian pentru mâini.

Luați în considerare un halat mai scurt pentru naștere, pentru că oricum îl veți ridica, unele mămici recomandă cuburile de gheață pentru buze sau chiar să le ronțăiți în timpul travaliului. Dacă alegeți să nașteți în spital, nu uitați de o lenjerie de pat curată (condițiile din România nu sunt chiar cele mai grozave).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment