Bag de seamă că sunt mulți bolnavi psihic. Mai bolnavi decât “criminala de la metrou”

Nu o consider pe femeia asta vinovată, însă familia ei, cei care au îngrijit-o și cei 300 de “prieteni” pe care îi avea pe Facebook sunt complici la odioasa crimă.

Dacă mesajele pe care le-a scris pe contul ei de Facebook sunt adevărate, atunci am dreptate.

Iată mesajele:

“Mă numesc Șerban Magdalena și sunt din Craiova.La 6 luni am făcut o operație care nu a reușit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformație la organul meu sexual.

Screen Shot 2017-12-13 at 17.06.41
La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo și m-a jignit.

Screen Shot 2017-12-13 at 17.06.29
La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea.Șerban Lucian a intrat la servici în Armata Română-pericol pentru mine.

Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea,se bătea cu colegi,este un bețiv.

Șerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care vorbind cu Șerban Lucian au auzit de defectul meu la sex,m-au drogat și mi-au violat intimitatea și drepturile unei persoane.

Emilio Lozano Martinez a fost referinţa mea și mi-a distrus reputația pentru serviciul de servitoare în domicili particulare ,iar seniori m-au maltratat și nu mi-au dat să mănânc și m-au exploatat.”

Până se dovedește dacă aceste persoane există și dacă într-adevăr a fost abuzată sau nu, femeia asta este poate că e vinovată, însă cei care i-au citit aceste postări timp de aproape o lună, cum se numesc? De ce nu a sesizat nimeni Poliția sau de ce nu a încercat cineva să-i ofere ajutor specializat?

Abuzul sexual, fizic și verbal asupra unui copil duce la sentimentul de trădare, neputință, slabă toleranță la frustrare și stigmatizare, cu atât mai mult dacă vinovații sunt persoane din familie.

Din mesajele scrise de ea rezultă efectele unui abuz. Un copil abuzat, dar netratat la timp, ajunge la maturitate să simtă mânie ca expresie a dorințelor de răzbunare, comportament agresiv pe care nu-l poate stăpâni, preluarea comportamentului agresorului pentru a transforma neputința în putere, răzbunare, rivalitate cu adulții. Ceea ce a și făcut. Nu cred că e întâmplător că a ales să se răzbune pe femei tinere, care aveau toată viața înainte.
Întrebarea este următoarea: “De ce a fost lăsată această femeie la voia întâmplării?” Sigur, eu nu sunt psiholog și n-am dreptul să vorbesc.

“Ce-i nebunia asta? De ce arunci asemenea cuvinte? Blestemele se întorc înmiit dacă ai suflet rău!” – sunt cuvintele unui “prieten”. A zis bine “nebunia” asta. Dar vezi tu, noi n-avem educație. Nu știm ce înseamnă o traumă, nu știm ce înseamnă o afecțiune psihică, nu știm cum să reacționăm și ce măsuri putem lua.

Mă uit la comentariile scrise de românii noștri și mă îngrozesc. Care este diferența între femeia asta, care a făcut o crimă odioasă și voi, cei care îi doriți moartea și ironizați ceea ce i s-a întâmplat? NICIUNA. Scopul este același. Moartea. Și în cazul ei, dar și în cazul vostru.

Să dorești moartea cuiva înseamnă că ești bolnav psihic. Cu sau fără acte oficiale de la medic. Când nu mai poți avea empatie față de un alt om, ești bolnav.

Iată câteva mesaje scrise de „oameni normali”, care n-au făcut o crimă, dar se pare că ar face:

„….si din cauză ca esti tu defectă trebuie sa omori persoane fara pic de vina ? Din cauza ca esti tu retardată?”

„Criminalo care ești!!! Tu chiar nu ai minte de loc, cum să te iei de o persoană nevinovată, și mai ales de o femeie însărcinată și să oarumci in fața mașinii? Dacă te-aș vedea pe stradă ți-aș da foc că să ajungi mai repede in iad. ? Să putrezești in pușcărie criminalo”

„Si tu ai tinut minte de cand aveai 5 ani??? Asta da memorie. Eu am uitat si ce am mancat ieri” – astea sunt cuvintele unei femei. Păi, oare tu, care ești atât de deșteaptă și normală, știi ce înseamnă o traumă?

Și uite că am găsit și explicația de ce nu a făcut nimeni nimic. Păi dacă ăștia „normalii”, spuma societății, au astfel de reacții pe care le fac și publice, de ce ne-am face griji când un bolnav își varsă frustrările pe Facebook? Păi asta e NORMALITATEA voastră. A voastră, că a mea refuz să fie.

Sigur că e tragic ceea ce s-a întâmplat. Sigur că fata aceea de numai 25 de ani avea toată viața înainte, dar nu femeia aceea e vinovată. Mi-e greu să cred că nu a existat nicio persoană „normală” în viața ei. Mi-e greu să cred că nimeni n-a fost capabil să ia măsuri înainte de a fi prea târziu.

Vezi tu, românii sunt înapoiați. Sigur, ai putea spune că sunt tâmpită și frustrată, însă dă un search pe Google și vezi câte sanatorii găsești în România. Apoi, mai fă o căutare să vezi câți bolnavi psihic sunt și câte locuri disponibile există în așa-numitele sanatorii.

Dar hey, avem Catedrala Neamului, în care s-au investit în jur de 200 milioane de euro! O să ne ducem nebunii, infractorii și copiii care n-au șansa să meargă la școală acolo. Să ne „mântuim” cu toții acolo, că tare credincioși și cu „frica lui Dumnezeu” mai suntem cu toții!

Oare tu, STATULE ROMÂN, nu ești vinovat pentru sfârșitul a două suflete nevinovate? Oare, voi, ăștia care vă ghiftuiți burțile din banii noștri în Parlament, nu sunteți vinovați? Oare, voi, ăștia corupți, care furați din banii noștri pentru orice, dar nu pentru ceea ce are poporul român nevoie, voi nu sunteți vinovați?

Femeia asta nu e vinovată. Vinovați sunt rudele ei, persoanele care o cunosc și n-au făcut nimic, dar cel mai mult, statul. Voi, cei pe are îi votăm, voi sunteți vinovați.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment