Babele de Martie – Afla cum le alegi si ce semnificatie au

Babele de Martie – Afla cum le alegi si ce semnificatie au

„Babele” simbolizeaza traditia romaneasca din cele mai vechi timpuri, este o traditie bazata pe istorisiri si mituri romanesti.

Traditia spune ca trebuie sa iti alegi o zi intre 1 si 9 martie, o zi care iti va anticipa starea ta de suflet pe tot anul.

Se spune ca vremea din aceasta perioada prezice bunatatea sufleteasca a fiecaruia dintre noi. Astfel, daca vremea va fi frumoasa si cu soare stralucitor, cel care si-a ales baba este un om bun si cu siguranta ii va merge bine in anul ce vine. Daca vremea va fi intunecata, omul va fi suparacios si rau la suflet tot anul.

Cum se aleg Babele corect?

Astazi, Babele se aleg dupa bunul plac, insa ele se aleg in functie de ziua in care esti nascut. Daca ziua ta de nastere este formata din doua cifre, atunci trebuie sa le aduni si suma lor va fi baba ta. De exemplu, daca esti nascut pe 25, Baba ta va fi pe 7 martie.

Noi iti dorim un an mai insorit si cu multa implinire!

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment