Atârnat de fusta mamei!

Aș putea băga mâna în foc că ați întâlnit cel puțin o dată-n viață un bărbat sau băiețel cum s-o numi el care să stea atârnat de fusta mamei! Și pe cuvântul meu dacă aș putea să-i înghit vreodată chiar și cu un sac de lămâie! Este complet greșit și primul vinovat este mama lui, apoi el că acceptă și nu se mai poate dezlipi de fusta mamei!

Există bărbați, puțini sper, care deși au ajuns la o vârstă, acceptă să le facă mama de toate: de la spălat, călcat până la cum ar trebui să decurgă relația lor cu o altă femeie. Un bărbat care nu are o relație normală, sănătoasă și cu limite bine stabilite cu mama lui este un bărbat pe care nu ți-l dorești în viața ta. NICIODATĂ. Și vă spun și de ce: să presupunem că te gândești că iubirea voastră este atât de mare, încât îl vei putea schimba. Este o idee greșită și îți garantez că ai plecat deja cu stângul. Știi că femeile au nevoie de un bărbat care să aibă inițiativă sau care să fie în stare să ia o decizie de capul lui? Ei bine, el se va consulta întâi cu mama. Nu cu tine, ci cu ea. Relația de cuplu va deveni rapid o relație în trei și îți promit că vei fi la fel de deranjată de acest aspect ca atunci când ar avea o amantă.

atarnat-de-fusta-mameiDe regulă, psihologii spun că vei ști cum se va comporta cu tine în funcție de relația pe care o are cu părinții. Este dependent, așa va fi și cu tine. Asta îți dorești? Asta vei avea!

Imaginează-ți cum te-ai simți să-ți spună mama Godzilla că nu ești în stare să faci nimic la fel de bine ca ea sau că nu știi să-ți crești copilul pe care îl ai cu odrasla ei! Imaginează-ți cum ar fi ca o altă femeie, chiar și mama celui pe care îl iubești, să fie prezentă peste tot: în casa voastră, în relația voastră, în felul cum vă cheltuiți banii, în intimitatea voastră. Deloc plăcut!

Problema cea mai mare apare atunci când iubitul tău are o mamă singură: din momentul în care ați hotărât să aveți o relație te asigur că vei avea pe cap o femeie geloasă și posesivă de care este aproape imposibil să scapi. Desigur că există și mici excepții și atunci te poți numi o norocoasă, însă ce faci dacă nu ai atât de mult noroc și dai peste o mamă Godzilla?

Ție ți s-a întâmplat să ai o relație cu un bărbat care să stea atârnat de fusta mamei? Ce ai făcut în situația asta?

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment