Arta preludiului – Ce înseamnă cu adevărat un preludiu?

Arta preludiului – Ce înseamnă cu adevărat un preludiu?

Preludiul este o parte importantă din viața ta intimă, însă dacă îți dorești rezultate maxime, trebuie să înțelegi că preludiul cel mai bun este doar o stare mentală. Dacă reușești prin diferite gesturi, cuvinte, imagini să-ți faci partenerul să se gândească, dar mai ales să-și dorească să faceți amor, atunci sunteți pe drumul cel bun.

Preludiul nu înseamnă doar acele minute în care vă sărutați și vă țineți în brațe înainte de contact, ci mai poate lua forma unor mesaje incitante, câteva mângâieri pe sub masă, într-un restaurant, lenjerie intimă care poate lăsa loc imaginației sau chiar o baie împreună. Important este să vă incitați unul pe celălalt prin orice mijloace și să iasă cu scântei.

Iată câteva trucuri de care te poți folosi:

Dacă sunteți mai îndrăzneți puteți încerca diferite jocuri de bondage (să vă legați la mâini, ochi) și să vă dominați unul pe celălalt până când ajungeți la extaz.

Ieși de la duș într-un prosop și roagă-l să te dea el cu cremă pe tot corpul (el va fi nerăbdător să termine și să sară pe tine, iar tu te vei bucura de mângâierile lui).

Adaugă câteva melodii noi în playlist-ul tău, astfel încât să-l surprinzi cu un dans lasciv când se așteaptă mai puțin. Ai grijă să-i atingi toate punctele slabe. (Poți încerca Hess is more, Touch & Go – Straight to number one)

Original Sin este un film care poate fi văzut în doi, dar partea bună este că dă curs imaginației. Așa că documentează-te și ai grijă să ai câteva filme care să vă dea chef de viață!

Îmbracă-te cu cămașa lui: există barbați care consideră femeile mai sexy într-o cămașă albă și largă.

Sărută-l amăgitor și fă-l să creadă că nu vrei mai mult: vei reuși să-l inciți mai mult decât crezi.

Faceți duș împreună: să vă dați unul pe celălalt cu gel de duș? Sună bine, nu?

Nu uita că un preludiu de calitate poate face o femeie să aibă orgasm înainte să fie dezbrăcată, așa că acordă importanță acestui aspect!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment