Ardeiul iute – Afla ce poti trata cu ajutorul ardeiului

Ardeiul iute – Afla ce poti trata cu ajutorul ardeiului

Ardeiul iute nu numai ca este foarte gustos in mancare, dar are si proprietati vindecatoare. Datorita continutului de capsaicina, ardeiul ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Daca nu este consumat in exces, ardeiul ajuta la digestie, la fel de bine ca si ghimbirul. Mare atentie, ardeiul consumat frecvent poate crea arsuri gastrice.

Gripa se vindeca mult mai rapid daca vei consuma putin ardei iute, datorita aportului crescut de vitamica c si beta-caroten.

Ardeiul este un bun tratament si pentru caderea parului. Daca aplici tinctura de ardei iute pe scalp, nu foarte concentrata, vei stimula circulatia sangelui, astfel foliculii sunt ajutati sa creasca.

De altfel, s-a demonstrat clinic, ca ardeiul iute stimuleaza hormonii fericirii si in combinatie cu ciocolata, te poti bucura de o stare de „bine”.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment