Ardei iuti la otet – Reteta cea mai buna de ardei iuti la borcan

Ardei iuti la otet – Reteta cea mai buna de ardei iuti la borcan

Stim cu totii ca o iarna fara o ciorba fierbinte si un ardei iute parca nu mai trece asa de usor pe langa noi, motiv pentru care noi iti propunem ardeii iuti la borcan, astfel te poti bucura de ei oricand.

Ingrediente:
– 500 g de ardei iuti
– boabe de mustar
– sare dupa gust
– o lingura de zahar sau miere
– 1 litru de apa
– 1 litru de otet

Mod de preparare:

Ardeii se spala bine cu apa si se pun pe verticala in borcanele sterilizate inainte la cuptor. Dupa ce au fost asezati, faci un amestec dintr-un litru de apa, 1 litru de otet, sare dupa gust si o lingura de miere sau zahar. Poti verifica inainte cat de iuti sunt ardeii si daca nu sunt foarte tare, poti sa pui mai putina miere, sa nu le atenueze din iuteala prea mult.

Printre ardei, pune cateva boabe de mustar si solutia obtinuta din apa si otet pana la gura borcanului (sa acopere ardeii).

Pofta buna!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment