Aperitiv cu vinete coapte și roșii

Aperitiv cu vinete coapte și roșii

Este un aperitiv ușor de pregătit, cu puține calorii, dar foarte gustos!

Ingrediente:

– o vânătă

– o roșie tăiată felii

– 2-3 linguri ulei de măsline

– jumătate de ceașcă parmezan ras

– 3 linguri maioneză de casă

– 2 căței de usturoi zdrobiți

– sare și piper

– ierburi aromate pentru ornat (busuioc, oregano, mărar).

Mod de preparare:

Se taie vânăta în felii medii după ce a fost spălată bine, se stropește cu ulei de măsline, sare și piper și se pune pe grătar timp de 5 minute. De asemenea, puteți prăji sau coace feliile de vinete, însă pe grătar vor fi mai aromate.

Aperitiv cu vinete si rosiiÎntre timp, se amestecă parmezanul cu usturoiul zdrobit, maioneză, sare și piper, de preferat într-un bol mic.

Pe o farfurie se așează câte o felie de vânătă, o felie de roșie proaspătă, o linguriță din amestecul obținut și câteva frunze proaspete de oregano, busuioc sau mărar pentru ornare.

Se pot servi fie calde, fie reci, în funcție de anotimpul când sunt servite.

Poftă bună!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment