Apartamente noi în București cu priveliști spectaculoase

apartamente

Dacă ești în căutarea unei locuințe și nu știi din care apartamente să alegi, îți propun complexul rezidențial Doamna Ghica. Complexul este situat în zona de Nord-Est a Bucureștiului, în cartierul Doamna Ghica și este format din nouă blocuri: 4 blocuri a câte 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje și unul de 24 de etaje.

Există multe blocuri noi în București, însă în acesta am locuit timp de doi ani. Iată care sunt avantajele pentru care merită să-ți achiziționezi un apartament:

1. Parcare subterană: complexul este prevăzut cu 2 niveluri subterane cu peste 500 de locuri de parcare și peste 130 de spații pentru depozitare. Avantajul unui loc de parcare subteran? Îți speli mai rar mașina, iarna nu mai este necesar să-ți cureți mașina și evident, o ții în siguranță.
2. Pază în permanență: pe lângă accesul controlat în blocuri, dar și în parcare, este esențial să existe și pază. Imaginează-ți numai că ajungi seara târziu acasă și n-ai vrea să te întâlnești cu vreun domn rău intenționat pe holuri.
3. Salon de înfrumusețare: la parterul unuia dintre blocuri există un salon de înfrumusețare. N-aș putea spune că e cel mai strălucit, însă pentru un epilat și o manichiură e ceea ce trebuie. Te salvează de ceva timp pierdut prin trafic.
4. Supermarket-uri: în perioada în care am locuit acolo era unul singur. Acum sunt cel puțin două: unul în incinta complexului și unul lângă. Numai bune când nu găsești o legătură de pătrunjel în unul dintre ele.
5. Parcuri: în timpul verii poți alerga în Parcul Plumbuita sau în Lunca Florilor.

Acestea sunt câteva dintre avantajele zonei, însă dincolo de asta, complexul are apartamente spațioase, iar terasele sunt suficient de mari pentru a te relaxa pe un șezlong în timpul verii. Un alt detaliu care mi-a placut, au fost geamurile. Sunt ferestre mari, care fac ca apartamentele să pară și mai mari decât sunt. Prețurile sunt mult mai accesibile acum decât în urmă cu trei ani, iar lista o poți consulta chiar pe site-ul complexului, aici.

Dacă un apartament cu 3 camere costa peste 100.000 de euro în 2013, acum îl poți achiziționa cu 84. 000 Euro. Cât despre panoramă, imaginează-ți că-ți bei cafeaua mai sus de etajul 10 și poți vedea tot orașul.

Un alt complex cu blocuri turn este Monaco Towers, situat în partea de Sud a Bucureștiului, aproape de Popești Leordeni. Format din două blocuri și cu peste 340 de locuri de parcare, Monaco îți oferă o panoramă spectaculoasă a capitalei. Prea multe detalii nu vă pot oferi, nu am locuit acolo, însă am fost în vizită și e chiar drăguț.

Tu unde te-ai muta?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment