Antonia – Morena lui Tom Boxer

Cine este Antonia?

Antonia Iacobescu (12 aprilie 1989) s-a făcut cunoscută în România după colaborarea cu Tom Boxer. În prezent, este numită cea mai frumoasă vedetă din showbizul românesc, ceea ce este şi adevărat.

La numai 5 ani, Antonia se mută în Statele Unite, unde a profesat ca model, după care s-a întors cu familia ei în România. În statul Nevada a terminat liceiul, apoi a intrat în lumea modelling-ului. Antonia a participat la sute de ședințe foto pentru marile agenții din America, precum Ford Models și Lenz. Cântăreața spune că experiența de model i-a lăsat un gust amar din cauza rivalității mari dintre modele.

Tatăl Antoniei s-a despărțit de Denise, mama artistei, încă de când cântăreața era numai un bebeluș. Între timp, Denise s-a căsătorit cu Mihai Iacobescu. Antonia cântă de la vârsta de 10 ani, făcând școala de muzică în SUA, ceea ce a i-a influențat stilul de muzică pe care îl abordedază. RnB și Soul sunt stilurile pe care le simte cel mai aproape.

După aproximativ 13 ani petrecuți în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. Colaborarea ei cu Tom Boxer a luat fiinţă datorită antrenorului ei de fitness care a auzit-o cântând.

antonia_iacobescuAu urmat o serie de hituri, dintre care piesă cu cel mai mare succes a fost “ Morena”.
Stilul vestimentar, cât şi makeup-ul abordat de Antonia este ca o gură de aer pentru showbizul românesc. Nimic nu este prea mult. Vedeta a declarat că nu poartă tocuri decât seara sau la evenimente şi stilul vestimentar îl alege în funcţie de starea pe care o are.

În prezent, Antonia este mamă a doi copii: Maya și Dominic. Tatăl fetiței fiind Vincenzo Castellano, iar Alex Velea este tatăl lui Dominic.
Noi spunem Așa da! și sperăm că Antonia va ști cum să facă față presiunilor mediatice.

Tu ce părere ai? Îți place evoluția Antoniei?

Sursă foto: Antonia

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment