Anticoncepționalele și fumatul – Află la ce pericole te expui dacă fumezi

Anticoncepționalele și fumatul – Află la ce pericole te expui dacă fumezi

Din ce în ce mai multe studii arată că o combinație între cele două poate fi fatală, așa că dacă te-ai hotărât să iei anticoncepționale, renunță imediat la țigări.

Inima este prima care suferă în urma acestei combinații, crescând considerabil riscul unui infarct. Infarctul nu este singurul pericol dacă fumezi în timp ce iei anticoncepționale, femeia fiind expusă producerii cheagurilor de sânge și hipertensiune arterială, afecțiuni ale veziculei biliare, ale unor probleme hepatice și de vedere.

Fumatul în combinație cu anticoncepționale îți afectează fertilitatea. Fumatul te poate face să pierzi sarcina sau să ai una cu probleme. Există studii care au dovedit că 25% din bebelușii născuți din mame fumătoare au șanse mai mari să moară la naștere sau după nașter.
Citește întotdeauna prospectul înainte să iei anticoncepționale și stabilește-ți care e prioritatea ta: țigările sau anticoncepționalele!

Tu ce alegi? Țigările sau anticonpționalele?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment