Andreea Balan Like a Bunny – Se vrea a fi iepuras?

Multa vreme Andreea Balan a fost criticata ca fiind una dintre vedetele prost imbracate, fie de designeri cu ceva experienta in spate, fie de amatori. Desi astfel de critici nu au incetat sa apara asupra ei, se pare ca vedeta noastra se simte bine cu stilul abordat. E adevarat ca are un corp de invidiat, insa este de prost gust sa arati atat de mult si celorlati.

Iata ca desi lookul ei este invechit (nu observ mari schimbari din perioada Andre si pana acum), in noul ei videoclip o putem savura ca pe o dulce savarina aproape dezbracata si .. pe tocuri. Pe tocuri nu oricum, ci pe saltele, pe plaja, pe langa roci..O combinatie destul de contradictorie, insa cine mai poate sta in piscina pe tocuri decat Balan?

Andreea Balan este o fata frumoasa si in ciuda faptului ca are diverse colaborari cu „specialisti” cum ii numeste ea, da gres aproape de fiecare data!Nici la Roumanian Music Awards nu a impresionat cu nimic. Nici macar imaginea ieftina si vulgara pe care o afiseaza nu ne mai surprinde..Lookul abordat pe covorul rosu este mai potrivit pentru prezentarile produselor erotice, decat al unei dive.

Pacat! Asteptam mai mult, stim ca poti!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment