Andrea Bocelli va canta in Bucuresti – Afla detaliile despre concertul Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va canta in Bucuresti – Afla detaliile despre concertul Andrea Bocelli

Andrea Bocelli este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din lume si dupa un an de negocieri va ajunge in sfarsit in Romania.

Artistul va canta pe 10 mai 2013 in Piata Constitutiei, Bucuresti.

Andrea Bocelli s-a nascut pe 22 septembrie 1958 intr-o familie de fermieri, insa suferind de glaucom a orbit la numai 12 ani. Artistul a castigat nenumarate premii, iar cu primul sau album „Romanza” a reusit sa depaseasca toate recordurile.

Biletele au fost puse deja spre vanzare si sunt impartite in 6 categorii, cu preturi intre 150 si 1400 Ron. Biletele se pot achizitiona de la Magazinele Diverta, Librariile Adevarul, statia de metrou Unirii, Palatul Copiilor, Biletoo din Magazinul Unirea Shopping Center.

Cu siguranta va fi concertul anului 2013, asa ca nu ezita sa-ti achizitionezi bilet pentru unul dintre cei mai buni artisti ai lumii.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment