Anastasiya Shpagina – Fata care trăiește prin personajele din desene animate

Anastasiya Shpagina – Fata care trăiește prin personajele din desene animate

Nu știm exact ce se întâmplă în Ucraina, dar se pare că există o modă care afectează din ce în ce mai multe tinere. Vă vorbeam într-un articol anterior despre Valeria Lukyanova, care trăiește și adoptă stilul păpușii Barbie. Acum urmează Anastasiya Shpagina, o tânără care adoptă în fiecare zi un machiaj și un stil vestimentar precum a personajelor din desenele japoneze: ochi foarte mari și un cap mic.

Beautytips.ro promovează frumusețea, însă cu siguranță, ceea ce încearcă Anastasiya să facă nu se numește frumusețe, ba mai mult de atât provoacă spaimă! Cine și-ar dori să vadă un personaj animat cae vorbește și este real? Nimeni!

Iată o galerie foto cu una dintre cele mai ciudate fete din lume:

Sursă: Contul personal de Facebook

Nu uita: A fi frumoasă nu înseamnă operații estetice până când nu mai aveți nicio expresie pe față și diete drastice pentru o talie ireal de mică!

Noi spunem „AȘA NU!” Ție cum ți se pare această tânără?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment