Am toți banii din lume, dar n-am cu cine să mă bucur de ei

Am toți banii din lume, dar n-am cu cine să mă bucur de ei. Am auzit asta. Mi s-a părut trist. Și habar n-am avut ce să-i spun. Habar n-am avut că oamenilor ăia pe care îi admiram sau îi invidiam le pot lipsi ceva. Fericirea. Sau împlinirea. Nici nu știu cum să-i spun. Și așa ajung la aceeași concluzie: fericirea nu stă în niște hârtii.

Cărțile zic că trebuie să ne alocăm timp, să învățăm să ne iubim mai mult, să fim recunoscători atunci când punem capul pe pernă. Dar câți dintre noi reușim să conștientizăm asta și să schimbăm lucrurile în bine? Câți dintre noi nu ne punem o mască zâmbitoare în fiecare zi, mințindu-ne că mâine va fi o zi mai bună?

Să fii bărbat cu bani e nasol.  Pentru că suntem materialiste. Toate. Să fii femeie cu bani e și mai nasol. Pentru că femeile puternice sperie. Pentru că intră într-o concurență directă cu bărbatul. Orice ai fi, e nasol. E nasol să nu știi dacă omul de lângă tine te apreciază pentru ceea ce ești și nu pentru ce ai.

Barbat cu baniDar ce poți să faci? Ce poți să faci când peste tot femeia primește sfaturi despre cum să se poarte și cum să fie pe placul unui bărbat cu bani? Ce poți să faci când sunt atâția bărbați care se vând pe un strop de fericire falsă? Fă pe americanul! Ia-ți un Logan, un tricou de la Zara și scoate-o la o cafenea de la colțul străzii. Nu-i cumpăra 50 de trandafiri, dă-i o lalea. Și dacă mai iese și a doua oară cu tine, schimbă-ți tricoul de la Zara cu unul de la H&M și du-o la McDonals. Fă-o să râdă cu gura până la urechi și provoac-o la discuții deștepte. Dacă a treia oară îți va cere ea să ieșiți, poate că nu o să te mai simți folosit. Poate nu o să mai spui că ai toți banii din lume, dar n-ai cu cine să-i cheltuiești.

Nu e nimeni vinovat că te lași pradă hienelor. E dreptul lor să-și aleagă hrana dacă te expui. Modestia nu înseamnă că nu ai calități. Modestia e sănătoasă când vrei să-ți fie bine.

Sursă foto: rebloggy.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment