Am bani, aleg o femeie bună

bani

Am fost la mare. La un hotel oarecare. De fapt, nu era unul oarecare, ci unul de patru stele. Bătrâni care abia dacă-și mai tărâiau bășinile și femei mai tinere decât mine. De ce? De ce aleg bărbații cu bani și cu pielea zbârcită femei tinere? Unele fiind chiar copile? Mie-mi sună a pedofilie.

El mi-a spus așa: „Dacă aș avea 50 de ani, bani și aș fi singur, de ce aș alege o femeie mai puțin bună, când sunt atâtea care se dau pe câțiva lei?” Adică nu bărbații sunt vinovați, ci femeile. Adică nu bărbații aleg, ci mai degrabă ei oferă și așteaptă în schimb. Ceva. Orice. Deci femeile sunt vinovate pentru că frumusețea și tinerețea lor au un preț și cred că li se cuvine totul.

Tinerețea nu durează o veșnicie

Și nici frumusețea. Și mai știți ce? Bărbații nu prea-și doresc femei-bibelou, incompetente și incapabile să lege două vorbe. Bărbații ăia la care visați toate, inclusiv eu, vor femei deștepte, ale dracului, afurisite din cale-afară, capabile să le dea un dos de palmă când o iau pe alt drum decât cel pe care trebuie, dar statornice. Adică acele femei, care deși știu ce vor de la viață, rămân acolo. Indiferent că-i va fi lui bine sau rău, ele știu unde le e locul.

Femeia frumoasă și tânără poate că se vinde. Poate că va sta acolo și va aștepta să culeagă, dar când se termină recolta, ce mai are de făcut? Trece la următorul. Asta dacă va mai avea cu ce. Și apoi? Apoi poate că se uită în urmă și realizează că i s-a dus tinerețea pe nimicuri. Sau nu neapărat.

baniFericirea n-ar trebui să stea în bani

Adică n-ar trebui să stea în buzunarul altora. Dar dacă îl iei cu grijă de mână pe ăla tânăr și frumos, capabil să-ți facă nopțile albe fără pilula albastră și să vă construiți propriul imperiu? Cum ar fi? Cum ar fi să știi că frumoase, tinere și ieftine sunt mii, dar ca tine niciuna? Sau cum ar fi să știi că indiferent unde s-ar duce și pe oricine ar întâlni, va ști că tu ești femeia lui? Așa cum o viseză el: tânără, frumoasă, capabilă, afurisită, dar a lui și atât.

Oamenii, în general, au nevoie de stimă de sine. Una crescută. Cam cât de crescută poate fi stima ta de sine dacă tot ce poți este să crezi că păcălești un bărbat trecut de-o vârstă, cu ceva bănuți în cont? Nu-l păcălești. Toți bărbații sunt conștienți de ceea ce sunt și ceea ce oferă, doar că se complac. Vorba lui: De ce să stea în pat cu una care nu-i mai inspiră nimic, când are posibilitatea să-i fure frumusețea?

Dragi femei, nu uitați să fiți femei!

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment