Aluminiul te poate îmbolnăvi – Află ce alimente conţin aluminiu

Aluminiul te poate îmbolnăvi – Află ce alimente conţin aluminiu

Alminiul nu este benefic pentru corpul uman, deşi poate pătrunde în organismul nostru prin: injecţii intravenoase, mâncare, apă.

Aluminiul este prezent în apa de la robinet: aluminiul nu este benefic pentru organism, astfel odată intrat în corp va fi filtrat de rinichi şi eliminat prin urină. Dacă rinichii nu funcţionează corespunzător, aluminiul se depune pe oase, plămâni, ficat şi creier. Apa de la robinet conţine sulfat de aluminiu, care are rolul de a limpezi apa, de aceea organismul uman este expus zilnic unei cantităţi destul de mare de aluminiu.

Produsele alimentare care conţin următorii aditivi sunt şi ele periculoase: E173, E520, E521, E522, E523, E541, E554, E558, E559, E1452. Instrumentele de bucătărie din aluminiu sunt şi ele periculoase, pentru că se transformă în mici particule care rămân în mâncare. Utilizaţi instrumentele de lemn.

Deodorantele conţin aluminiu: marea majoritate a deodorantelor conţin aluminiu, pe care îl găsiţi sub denumirea de clorhidrat de aluminiu, alumină, alăună etc.

Dacă ai intoxicaţie cu aluminiu te vei simţi slăbit, anemic, cu dureri la nivelul oaselor şi musculaturii, stări de confuzie şi nervozitate.

Dacă te confrunţi cu astfel de simptome, mergi la medic pentru investigaţii.

Tu ştiai cât este de periculos aluminiul pentru organismul uman?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment