Alimente ideale pentru dietă – Află ce poți consuma fără să te îngrași

Alimente satioase calorii putineAlimente ideale pentru dietă – Află ce poți consuma fără să te îngrași

Dacă vă doriți să începeți să aveți un stil de viață sănătos sau pur și simplu țineți dietă, trebuie să știți că există câteva alimente care țin senzația de foame sub control, dar cu calorii puține.

Iată ce poți consuma atunci când vrei să slăbești:

Supă: este foarte uşor de pregătit şi foarte săţioasă. Alege supele din legume proaspete şi carne slabă (pui sau curcan). De regulă, după un bol de supă nu vei mai simţi nevoia să mai mănânci altceva şi nici nu vei mai avea senzaţia că eşti la dietă.

Cereale integrale: se consumă dimineaţa combinate cu iaurt slab, nu numai că nu te îngraşă, dar datorită conţinutului bogat de carbohidraţi vei avea energia zilnică necesară. Atenţie însă la tipul de cereale, trebuie să fie 100% naturale şi fără îndulcitori artificiali.

Carne: poţi consuma piept de pui, curcan, pulpă de vită sau ton (niciodată combinate cu orez, cartofi, porumb, fasole sau mazăre).

Legume: se recomandă consumul de fasole verde, varză albă sau roşie, linte, brocoli şi salată verde. Cartofii sunt de evitat în orice formă, puteţi consuma o dată pe săptămână un cartof copt fără să-l combinaţi cu alte alimente.

Fructe: există câteva fructe săţioase recomandate în dietă, precum avocado, gutuile, merele, zmeură şi căpşune. Fructele se servesc pe rând, fără a le combina între ele.

Lactate: puteţi consuma brânză de vaci slabă sau iaurt, de preferat fie dimineaţa, fie seara.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment