Alimente care te scapa de mirosul neplacut din gura

Alimente care te scapa de mirosul neplacut din gura 

Respiratia neplacuta apare, de regula, atunci cand exista un dezechilibru bacterial la nivelul intestinelor, motiv pentru care cei din jurul tau pot simti un disconfort atunci cand trebuie sa porti o discutie.

Daca nu exista o cauza mai grava a respiratiei neplacute, poti adopta cu usurinta un regim care sa te ajute la combaterea halitozei:

– fructe si legume: renunta la prajituri sau alte dulciuri si alege sa consumi fructe proaspete pentru ca acestea au rolul de a te detoxifia.

– iaurtul natural: daca nu ai alergie la lactate, incearca sa incluzi iaurtul in alimentatia ta, mai ales daca esti femeie. Iaurtul natural contine lactobacili, responsabili in mentinerea unei flore intestinale si vaginale sanatoase.

– miere de albine si lamaie: mierea de albine este recunoscuta ca fiind un antiinfectios natural bun, motiv pentru care te va ajuta sa elimini eventualele bacterii intestinale, cat despre lamaie, iti va detoxifica organismul.

– consuma cate o gura de apa la fiecare 10-15 minute: apa impiedica formarea bacteriilor in cavitatea bucala, dar te ajuta sa fii si bine hidratat.

Alege sa fii frumoasa, daca te confrunti cu mirosul neplacut al gurii si nu reusesti sa gasesti cauza, consulta un medic.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment