Alimente care ard grăsimea de pe burtă

De grăsimea de pe burtă scăpăm cel mai greu și probabil că știi deja asta. Când consumi alimente nocive, dar mai ales în momentele nepotrivite, nu vei obține decât niște colăcei inestetici. Exită câteva alimente care ard grăsimea mai repede, așa că te invit să-ți faci o listă de cumpărături:

1. Lactatele: sunt bogate în calciu, care te ajută la reducerea nivelului de grăsime din organism, conform unui studiu realizat în 2010. Astfel, dacă vei consuma zilnic cel puțin 100 de miligrame de calciu (jumătate de pahar de iaurt), vei reuși să arzi grăsimile mai repede. În afară de acest aspect, mineralele din lapte relaxează mușchii, ceea ce te va face să dormi mai bine. Atunci când îți dorești să slăbești trebuie să te asiguri că te odihnești suficient.

2. Cireșe: sunt bogate în antioxidanți și te protejează de radicalii liberi. Se recomandă să consumi un pumn de cireșe acrișoare (dacă sunt prea dulci, au un conținut mai mare de fructoză). Cireșele sunt o gustare foarte bună când vrei să scapi de grăsimea de pe burtă.

3. Pește: o dată la două luni se recomandă să faci o cură de detoxifiere, iar peștele este ideal pentru o astfel de dietă. Are suficiente proteine pentru a te simți, în primul rând, sătulă și în al doilea rând pentru a grăbi procesul de ardere a grăsimilor. Uleiurile naturale pe care le conține peștele, în special somonul, te ajută să ai energie și să te odihnești bine în fiecare noapte.

alimente-care-ard-grasimea-de-pe-burta4. Nuci: au un conținut bogat de magneziu, care devine foarte important când vrei să scazi nivelul de cortizol din corp. Cortizolul se produce în cantități mai mari când te simți stresat și tot el este responsabil cu pofta continuă de mâncare. Un pumn de nuci te ajută să scapi de stres, sunt sățioase și sănătoase. Atenție! Nucile se consumă numai în stare crudă.

5. Apă: trebuie să consumi între un litru și jumătate sau doi de apă pe zi, dacă nu faci exerciții fizice. Dacă faci exerciții cardio trebuie să-ți asiguri aportul necesar de apă, altfel riști să te deshidratezi. De asemenea, apa cu lămâie ajută la detoxifierea organismului și îți oferă sațietate.

TIPS: Nu uita că nicio dietă nu este eficientă fără exercițiile fizice de rigoare, așa că asigură-te că faci câteva serii de abdomene de cel puțin trei ori pe săptămână.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment