Alimente care ard caloriile în timpul somnului

Alimente care ard caloriile în timpul somnului, pare o glumă, dar nu e. Știi regula aceea conform căreia după ora 18:00 nu mai ai voie să mănânci? Noi îți spunem că există câteva alimente bogate în proteine, care te vor ajuta să ai nutrienții necesari fără să îți crească nivelul de zahăr în sânge. În acest fel, organismul va continua să ardă grăsimile.

Iată care sunt aceste alimente care ard caloriile în timpul somnului:

1. Iaurt fără grăsimi:
Iaurtul fără grăsimi conține calciu, fiind considerat unul dintre cele mai bune minerale care luptă împotriva grăsimilor. Dacă organismul nu are suficient calciu, va începe să elibereze un hormon numit calcitriol, responsabil pentru depunerea grăsimilor.
Optează pentru un iaurt simplu, fără zahăr. Dacă nu-ți place gustul, adaugă câteva fructe de pădure.

2. Migdale:
Migdalele conțin proteine, fibre și acizi grași Omega 3, însă nu trebuie să exagerezi și să consumi o pungă de migdale seara, altfel riști să cazi în extrema cealaltă. Un pumn de migdale este suficient pentru a-ți stimula metabolismul. Combinația de fibre și proteine te va ajuta la arderea grăsimilor și a caloriilor în timpul somnului.

alimente-care-ard-calorii-in-timpul-somnului3. Carne de curcan:
Atunci când pierzi în greutate, leucina, un aminoacid conținut de carnea de curcan, îți protejează musculatura, forțând organismul să caute energie în depozitele de grăsime. În afară de acest aspect, carnea de curcan este bogată în proteine, ceea ce îți va oferi senzația de sațietate.

4. Fructe de pădure:
Dacă tânjești după ceva dulce seara, fructele de pădure sunt cea mai bună alegere, astfel eviți zahărul și grăsimile. Un bol mic de fructe de pădure îți asigură o porție bună de fibre, atât de esențiale în pierderea kilogramelor. Alege zmeura, murele și afinele, pentru că sunt cele mai bogate în conținutul de fibre dintre toate fructele de pădure.

5. Avocado:
Este un fruct pe care ți-l recomandăm în salatele cu pui, însă destul de rar, deoarece conține și grăsimi monosaturate pe lângă fibre.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment