Ai fost înșelată? Iată cum îți recapeți încrederea în tine

inselata

Tocmai ai aflat că iubitul sau soțul are o altă relație și acum te confrunți cu tot felul de stări? Este în regulă să simți toate aceste lucruri, emoții, sentimente tocmai de aceea îți voi spune cum să-ți recapeți încrederea în tine.

Iubirea este un sentiment special, frumos, dorit de toți oamenii și nu numai. Relația de iubire, dintre un bărbat și o femeie, poate fi cel mai frumos lucru de care se pot bucura amândoi, însă, la un moment dat, aceasta se poate transforma în cea mai rea și grea situația peste care vei trece foarte greu.

Dezamăgirile care provin în urma unei relații de dragoste, sunt greu de suportat, mai ales dacă ești o persoană emotivă și care nu suportă astfel de situații. De fapt, nu știu cine ar putea să-și dorească o astfel de experință astfel că este greu pentru oricine.

Dacă ai aflat de curând că persoana iubită te-a înșelat și are o altă relație de iubire, că te-a mințit o perioadă lungă de timp și că tot ce știai până acum, nu a fost real, ai nevoie de prietenele tale și de câteva sfaturi:

1. Ai încredere în tine și în oameni, chiar dacă, după această experiență, nu mai crezi nimic și în nimeni. E important să știi că ceea ce s-a întâmplat, faptul că el te-a înșelat, nu este din vina ta și tu trebuie să ai încredere că vei găsi pe altcineva la fel de bun ca tine. Nu toți bărbați sunt la fel, așa că nu toți te vor înșela.

2. Lucrează și conștientizează-ți sentimentele pe care le ai referitor la această situație, nu tocmai plăcută. Faptul că te liniștești și că îți poți face ordine în lucrurile pe care le simți, contează foarte mult și te va ajuta să treci mai repede și fără sechele peste această situație. Încearcă să te redescoperi și să vezi dacă și tu ai greșit într-un fel sau altul.

3. Comunică des și mult cu prietenele tale, cu oameni noi, cu familia și chiar cu fostul iubit. Trebuie să discuți cu el pentru a afla motivul care l-a condus către această decizie. În același timp, faptul că ieși, socializezi, te poate ajuta să-ți găsești o nouă iubire căreia trebuie să-i împărtășești experiența prin care tu ai trecut și fricile pe care le ai. În orice relație, comunicarea este cheia succesului.

4. Organizează-ți gândurile. Știi de Legerea Atracției? Dacă nu, află că toate gândurile tale construiesc viața ta în viitor. Atragem către noi tot ceea ce gândim. Tocmai din acest motiv trebuie să ai grijă ce și cum gândești. Încearcă să înlături frustrările, fricile și gândul că toți bărbații sunt la fel și că toți te vor înșela. Dacă gândești așa, exact așa se va întâmpla.

Este greu, știu asta. Toate știm. Este foarte greu să treci peste un astfel de moment care îți distruge tot cee ace tu credeai că ai. O relație de dragoste perfecta, așa cum multe demei visează, cu un bărbat frumos care te iubește și un viitor împreună. Ei bine, când toate acestea se sfărâmă, trebuie să rămâi totuși cu picioarele pe pământ, ancorată în realitate.

O veste bună? Cu timpul, totul trece!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment