Agentiile de casting – Ce trebuie sa stii inainte sa te duci la o agentie de casting

Agentiile de casting – Ce trebuie sa stii inainte sa te duci la o agentie de casting

Daca iti doresti sa apari in reclame, filme sau sa devii model trebuie sa incepi sa colaborezi cu agentiile de specialitate, insa din pacate exista si „agentii” neserioase, care iti pot da batai de cap.

Ce trebuie sa stii inainte de a te duce la o agentie?

In primul rand, asigura-te ca gasesti informatii despre aceasta agentie. Cauta pe internet numele lor, vezi daca au un site propriu si ce proiecte au avut, cu cine au lucrat, cauta discutii pe forumuri sa afli parerea celorlalti si bineinteles afla unde au adresa.

Daca gasesti informatii despre ei si lucruri pozitive, te poti duce sa te inscrii.

Intotdeauna, la orice casting trebuie sa te duci naturala si imbracata lejer. De exemplu, machiajul trebuie sa fie cat mai natural (fond de ten, blush, rimel si un ruj netru), parul desfacut fara a fi coafat (daca il ai drept, lasa-l drept), imbracamintea trebuie sa fie pe corp, astfel incat sa nu-ti ascunda posibilele defecte (de exemplu, blugi, tricou si balerini). Evita sa te imbraci in negru si haine cu dungi pentru ca nu se vor vedea bine atunci cand te vor fotografia.

Pentru agentiile destinate reclamelor si filmelor, va trebui sa inregistrezi o proba video, in care sa spui cum te numesti, daca ai studii in domeniu, sa te prezinti din profil, precum si cu zambet.

Asigura-te ca ai si manichiura facuta, pentru ca este posibil sa dai casting si pentru maini.

Pentru inscriere, agentiile serioase nu cer bani, decat daca se doreste o promovare mai buna pe site-ul agentiei. Asadar, nu va aruncati cu banii inainte la orice agentie pana nu stiti exact despre ce este vorba.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment