Adevăratul motiv pentru care te-a părăsit

Parasita

Te-ai întrebat vreodată care este adevăratul motiv pentru care te-a părăsit?

Se poate să fi existat certuri și momente mai grele în relația voastră, dar știi care este adevăratul motiv pentru care te-a părăsit? Poate relația nu mai mergea bine de zile, luni, ani. Sau poate vestea a venit dintr-o dată. Luni seară te-a sărutat de noapte bună, iar marți te-a părăsit.Niciodată nu poți planifica o desparțire. De obicei, acestea sunt lipsite de sens. Nu există un moment perfect pentru a o face, precum nu există unul nici pentru a primi vestea despărțirii.

Nu te poți pregăti pentru așa ceva și nu o poți ignora. Este inevitabilă. De asemenea, aceasta este și complicată, pentru că se bazează pe sentimente, iar sentimentele sunt incontrolabile.

Uneori, despărțirile sunt de comun acord, iar alte dăți nu. Însă de data asta, el a fost cel care te-a părăsit. De zile, chiar luni întregi, te frământă ce n-a mers bine. Ce ai fi putut face altfel. De ce acest lucru ți s-a întâmplat ție și de ce ai tu inima frântă în locul unui străin pe lângă care ai trecut aleator pe stradă. Iată răspunsul: nu are niciun sens și nu va avea niciodată. Nici relațiile nu dau dovadă de un procent de 100% de logică, pentru că oamenii acționează pe baza emoțiilor și personalității lor.

ParasitaAr putea exista un milion de motive pentru care el te-a părăsit. Sau ar putea fi unul singur. Ideea este că nu te poți bloca pe acesta pentru că te va atrage într-o gaură neagră, unde îți vor ține companie întrebările la care nu vei primi niciodată răspunsuri. Blocarea pe motivul sau pe zecile de motive pentru care te-a părăsit nu te va lăsa să mergi mai departe. Motivul pentru care îți dorești un răspuns concret în ceea ce privește de ce te-a părăsit este pentru că-ți dorești să fii capabilă să schimbi ceea ce s-a întâmplat deja. Vrei ceva tangibil, pentru că ai impresia că îl poți recâștiga. Dar nu vei avea inima mai puțin frântă dacă afli că el te-a părăsit pentru că nu erai la fel de spontană precum își dorea să fii sau pentru că nu ai ochii albaștri.

Ți-ai putea pune lentile de contact sau ai putea deveni mai spontană, făcându-l să se răzgândească. Dar nu vrei să faci asta, pentru că nu te-ai întoarce într-o relație bazată pe iubire, ci pe mularea ta pe sufletul pereche al altei persoane. Asta nu e iubire, este doar un miraj. Adevăratul motiv pentru care te-a părăsit este pentru că nu erați potrivit unul pentru celălalt. În cazul în care problema era introversia ta, vulnerabilitatea lui sau faptul că a fost speriat, ar fi putut fi rezolvat. Acestea sunt etapele lungului proces de construire a unei relații solide. Dacă ar fi fost ceva ce ai fi putut face și ar fi vrut să fie cu tine, te-ar fi rugat să rezolvi problema.

Dar dacă problema a fost că el era nesigur că tu ești persoana potrivită pentru el sau nu era fericit, atunci totul se rezumă la un singur lucru – nu erați potriviți unul pentru altul. Nu e vina ta că era nesigur. Nimic din toate acestea nu te face inabordabilă pentru iubire.

Este un adevăr greu și brutal, dar trebuie acceptat. Doare. Nu este corect. Te face să te simți neajutorată și fără control. Dar cel mai rapid mod de a fi din nou stăpână pe situație, să te simți puternică și să-ți vindeci rănile, este să accepți realitatea. Să accepți că este dureroasă și să-ți promiți că o aprobi în fiecare zi – până devine un adevăr mai puțin dureros, și mai mult o poveste pe care să i-o spui bărbatului care ar face orice din lume pentru a fi cu tine.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment