9 lucruri pe care le înțelegi numai dacă porți ochelari

ochelari

Știi vorba aia „rău cu rău, dar mai rău fără rău”? Cine poartă ochelari, înțelege!

Atunci când ești obligat să porți ochelari, viața ta se schimbă. Sau, cel puțin, în cazul meu așa a fost. Așa că iată câteva lucruri la care trebuie să te aștepți:

1. Nu te mai poți uita la TV culcat pe o parte pentru că ochelarii trebuie să rămână pe nas. Asta înseamnă că nu-ți poți sprijini capul într-o mână fără să-ți „deranjezi” ochelarii.

2. Dacă te prinde ploaia sau ninsoarea, ai încurcat-o! Nu mai vezi nimic clar și nu poți să nu te întrebi de ce nu s-au inventat ochelarii care nu se udă!

3. Ochelari aburiți. Asta e cea mai neplăcută. Bei un ceai cald și se face întuneric. Intri de la frig la cald, te oprești brusc și toate privirile sunt ațintite asupra ta. Ce să-i faci? Ochelarii-s aburiți, deci nu mai vezi nimic.

4. Oamenii vor să-ți probeze ochelarii. Nimic mai neplăcut în asta, mai ales că după aceea trebuie să-i cureți.

5. Poze cu ochelari sau fără? Asta-i întrebarea, iar răspunsul ar trebui să fie simplu: și cu ochelari și fără! Să ai de unde alege, nu?

6. În fiecare zi îți pierzi ochelarii. Așa că îi cauți sub canapea, în geantă, pe birou, în dormitor, oriunde, dar numai pe fața ta nu te gândești că sunt și de obicei acolo îi găsești.

7. Niciodată nu știi cum să te machiezi. Să fie accentul pe buze sau pe ochi?

8. E frumos când e soare afară, dar nu și când ești nevoit să porți ochelari de vedere, iar soarele te orbește de-a dreptul! Asta dacă nu cumva îți iei niște ochelari de soare care să fie și de vedere. Sau invers. You get the point!

9. Filme 3D? No way! Dacă mai porți și ochelari de vedere cu rama supradimensionată, n-ai nicio șansă!

Dacă am omis ceva, te rog să lași un comentariu. 🙂

Una peste alta, nu e neapărat plăcut să porți ochelari de vedere, însă dacă nu ai nevoie de ei, protejează-ți ochii! Poartă ochelari de soare atât iarna, cât și în sezonul cald. Investește într-o pereche de ochelari de protecție, mai ales dacă stai foarte mult la calculator și nu în ultimul rând, fă-ți un control oftalmologic în fiecare an și nu amâna să porți ochelarii de vedere dacă ți-i recomandă medicul.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment