8 reguli de respectat pe Tinder

Tinder

Pentru o viață liniștită, respectați aceste reguli:

Tinder is how people meet, zise sloganul Tinder. Dar dacă acești oameni nu sunt reali? Sau dacă există persoane cu probleme grave la mansardă, iar tu, micuță Tinderella cazi în plasa lor? Ce faci? Cum faci?
Din fericire, există câteva reguli de care trebuie să ții cont și în principiu, lucrurile vor fi destul de simple. Iată care sunt acestea:
1. Dă-i match, însă cu o condiție. Să aibă cel puțin 2-3 poze la profil, altfel te expui la două riscuri: să aibă o fotografie în care chiar arată bine (dar nu și în realitate) sau poate folosi fotografii împrumutate.
2. Verifică-i fotografiile. Internetul e mișto. Te ajută să descoperi lucruri de fiecare dată când ai nevoie și cum Tinder îți oferă doar un prenume e cam dificil să faci verificări. Ce trebuie să faci? E simplu. Print screen la fotografie, o salvezi, decupează astfel încât să rămână doar fotografia, apoi dă-i un upload în Google images. Teoretic ar trebui să găsești ceva. De exemplu, fotografia folosită de Vasilică poate aparține unui profil de pe Instagram, eventual a unui spornosexual. Nasol. Tipul se ascunde sub o identitate falsă. Poate că nu-l ajută fizicul sau poate că.. e însurat.
Tinder3. Cere-i profilul de Facebook. Toți utilizatorii Tinder au un profil de Facebook, iar dacă tipul este normal, nu ar trebui să aibă niciun motiv să te refuze.
4. Studiază-i profilul. Primul lucru la care să te uiți: anul când și-a făcut profilul, cu cât mai recent, cu atât mai rău. Următorul pas este să te uiți prin poze. Are comentarii? Are like-uri? Are fotografii cu el și prietenii lui sau are câteva și restul sunt doar statusuri sau animații?
5. Numărul de telefon. Cere-i numărul, dar nu te întâlni cu el decât după ce ați vorbit câteva seri la rând. Scrie-i dimineața devreme, seara târziu. Poate are nevastă. Poate are iubită. În orice caz, îl vei deranja, deci vei ști dacă este sau nu disponibil.
6. Întâlnirea. Emoții mari, nu-i așa? Dacă nimic din cele de mai sus nu au fost în neregulă poate că tipul chiar e băiat de treabă, dar vezi tu, bărbații pot fi niște actori aproape foarte buni când au un scop bine stabilit. Alege tu locul unde să vă vedeți. Nu-i permite să te ia sau să te ducă acasă. Există taxiuri. Ratb. Orice. Într-un loc public ești oarecum în siguranță. Până la urmă e doar un individ cu un singur nume pe o aplicație care urmărește obținerea unor beneficii (unii îi spun socializare).
7. Pune-i întrebări. S-ar putea să fie căsătorit și să aibă și copii, de aceea îl poți suna la un moment dat în jurul orei 00:00. Spune-i că ai visat urât și că ai simțit nevoia să-l suni. Sau orice te taie capul.
8. Ascultă-ți instinctul. Femeile au avantajul acesta. Ascultă-l atunci când simți nevoia să închei orice discuție.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment