8 motive pentru care pantofii arată ieftin

Știai că pantofii pot arăta ieftin chiar dacă plătești o sumă considerabilă pentru ei? Având în vedere că fiecare pereche de pantofi se uzează destul de repede, poți fi cumpătată în ceea ce privește banii. Totuși, dacă bugetul tău este unul redus, nu înseamnă că pantofii trebuie să arate ieftin.

Iată care sunt detaliile care fac pantofii să arate ieftin:

1. Platforma prea înaltă

Din păcate, cu cât este mai înaltă platforma, cu atât mai mult pantafii capătă un aspect ieftin. Pantofii care nu au nicio platformă sunt întotdeauna o alegere mai sofisticată, deși sunt mai incomozi. Dacă ai nevoie de o pereche de pantofi pe care să-i porți mai mult decât câteva ore, optează pentru pantofi cu jumătate sau un număr mai mare decât porți (în cazul în care ți se umflă picioarele) și un toc mai mic de 12 cm.

De asemenea, poți opta pentru un branț cu gel în zona degetelor care amortizează din greutatea pe acea zonă. Platforma unor pantofi nu ar trebui să fie mai înaltă de 0,5 cm.pantofi-platforma

2. Nu ți se potrivește mărimea

Chiar dacă te-ai îndrăgostit de o pereche de pantofi, nu-i cumpăra dacă nu îți vin perfect. Nimic nu este mai ridicol decât o pereche de pantofi care-ți ies din picior sau care te strâng și îți umflă gleznele.

pantofi-mari

 

3. Prea mult
Less is more este regula de aur care se aplică și în cazul pantofilor. Dacă ești adepta unui stil excentric ai grijă să nu fie prea mult pentru că riști să obții un look vulgar. Optează pentru o formă clasică, în culoarea preferată, decât să alegi o pereche de pantofi cu prea multe detalii pe care oricum i-ai asorta foarte greu cu restul ținutei.

pantofi-excentrici

4. Animal print

Să porți animal print nu este ușor și implică experiență în designul vestimentar. Cu toate acestea, dacă vrei neapărat o pereche de pantofi cu animal print, asigură-te că îți cumperi o pereche care să aibă acest print peste tot, în loc de o pereche care îmbină mai multe culori și texturi.

pantofi-animal-print

5. Pantofi strălucitori

Atunci când ai o ținută simplă poți opta pentru o pereche de pantofi care să atragă atenția, însă niciodată unii plini de sclipici și detalii colorate.

Poți opta pentru o pereche de pantofi fără platformă argintii sau aurii.pantofi-argintii

 

6. Nu poți merge corect

Înainte de a-ți cumpăra o pereche de pantofi, probează-i și mergi puțin prin magazin. Nimic nu este mai penibil decât o femeie care nu poate merge pe tocuri. Dacă nu ai mai purtat tocuri până acum, începe cu o pereche de pantofi mai puțin înalți, astfel încât să nu te balansezi atunci când trebuie să mergi cu ei.

cum-mergi-pe-tocuri

 

7. Ghetele rock

Dacă îți place stilul rebel ai grijă să nu alegi încălțămintea cu ținte și catarame care arată ieftin. Ghetele gri sunt de evitat în acest caz, însă poți opta pentru niște ghete din piele naturală neagră sau piele întoarsă maro. Cu cât ghetele sunt mai scurte, cu atât mai bine.

ghete-tinte

 

8. Pantofii uzați

Să mergi cu flecurile uzate sau cu pielea pantofilor deteriorată, nu-ți va oferi o imagine prea plăcută.Dacă încep să iasă fire de ață din pantofi, ai grijă să le tai cu o forfecuță, cât despre încălțămintea din piele întoarsă, poate fi îngriită cu ajutorul unei periuțe de dinți și un spray special pentru pielea întoarsă.flecuri-stricate

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment