7 lucruri pe care un iubit trebuie sa le stie despre menstruatia unei femei

7 lucruri pe care un iubit trebuie sa le stie despre menstruatia unei femei

1. Menstruatia este un semn bun – inseamna in primul rand ca iubita ta nu este insarcinata si in al doilea rand, din prezenta menstruatiei rezulta sanatatea si fertilitatea partenerei tale.
2. Menstruatia nu-ti va afecta viata de cuplu intr-un procent prea mare – durata medie a unui ciclu menstrual este de 4-7 zile/luna, dintre care primele 2-3 zile pot fi mai dureroase pentru iubita ta.
3. Menstruatia nu este o tragedie – daca iesiti de ceva timp si ti-ai planificat sa va incepeti viata amoroasa impreuna ai rabdare cu ea. Daca refuza o zi anume exista posibilitatea sa fie in perioada menstruala, nu insista cu intrebari si asteapta pana ce iti da un semn.
4. Lasa absorbante sau tampoane in baie daca ea sta la tine suficient cat sa-si lase periuta de dinti. Daca ea deja si-a cumparat, tine minte ce tip de absorbante prefera si lasa-i la indemana cateva. Niciodata nu se stie cand va avea nevoie. Nu uita de cosul de gunoi, orice femeie are nevoie de un cos de gunoi la toaleta.
5. Dureri – daca iubita ta se plange ca are dureri sau daca iti cere Nurofen, nu-i pune intrebari si incearca sa o ajuti daca ai posibilitatea.
6. Viata amoroasa in timpul menstruatiei – este un subiect mai delicat, insa daca aveti o relatie stransa si va iubiti suficient de mult, puteti avea o discutie cu privire la asta. Incearca sa fii intelegator. Daca ajungeti la concluzia ca puteti avea contact , asigurati-va ca aveti un prosop la indemana pe care sa il puneti pe pat, las-o pe ea deasupra (astfel ii vor disparea toate durerile). Daca ti-e teama de fluide, gandeste-te ca e ca o lubrifiere in plus si apoi dusul face minuni. Puteti incerca asta chiar la dus.
7. Ciocolata si calciu – femeile au carente de vitamine, dar mai ales de calciu in perioada menstruala. Ai grija sa ai la indemana calciu (preferabil masticabile sau de inghitit) si ciocolata. Ciocolata o va ajuta sa faca rost de ceva energie.

Daca iti iubesti partenera incearca sa-i intelegi perioadele lunare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment