7 feluri de a purta cureaua în talie în 2015

Cureaua în talie se reinventează!

Dacă te gândeai că ar trebui să renunți să mai porți cureaua în talie anul acesta, află că tendințele spun altceva: nimic nu se compară cu efectul de talie de viespe! Și ce ar putea fi mai potrivit pentru a-ți pune în evidență talia și șoldurile decât o centură lată în talie? Designerii celebri au optat deja pentru brâul japonez adoptat în diferite texturi: piele, organza sau materiale fine.
Nimic nu inspiră mai multă feminitate decât cureaua în talie, fie că ești silfidă, fie cu forme voluptoase. Și dacă nu ne crezi pe noi, întreabă orice bărbat ce parte a corpului preferă la o femeie: unii poate că vor întoarce privirile după un poserior bine lucrat, alții după niște picioare lungi și subțiri, dar un lucru este cert: toți vor să vadă o talie subțire.

Cum ar trebui să porți cureaua în talie?

1. Cureaua lată:
Isabel Marant a optat pentru cureaua fără catarame, lată, pe care o poți purta peste o bluză oversized.

curea-lata-talie

2. Cureaua cu fundă:
Credeai că o curea se poartă într-un singur fel? JW Anderson s-a inspirat din brâurile japoneze și a creat cureaua cu o fundă imensă în față. Poți purta o astfel de curea la evenimentele speciale cu o rochie simplă albă sau în nuanțe calde de somon.

curea-cu-funda

3. Cureaua cu nod:
Burberry a reinventat cureaua în talie printr-un nod dublu, astfel încât la final se creează un efect de fundă oversized. Poți obține și tu o astfel de curea din tul pe care o poți purta fie peste un trench de primăvară, fie peste o cămașă boyfriend.

curea-cu-nod

4. Cureaua lungă:
Arată mai degrabă ca un cordon și o puteți purta așa cum au propus cei de la Marni: până la genunchi.

curea-lunga

5. Cureaua îngustă:
În timp ce majoritatea designerilor au optat pentru curelele late, Maison Martin Margiela propune curelele înguste, dar care fac talia să arate incredibil de subțire.

curea-ingusta

6. Curea veche:
Poți reinventa oricând o curea mai veche dacă alegi să-i faci un nod în loc să o legi prin catarama tradițională. Bottega Veneta și Missoni au făcut deja asta pe podiumuri și arat foarte bine!


curea-veche

7. Fundă supradimensionată:
Alege o curea dintr-un material solid din care să poți obține o fundă supradimensionată și orice ținută va căpăta un aspect glam!

funda-supradimensionata

Sursă foto: stylebistro.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment