6 stiluri trendy de a purta inelele în 2015

Toate femeile adoră inelele, indiferent că sunt inele supradimensionate, cu sau fără diamante sau inele delicate și simple.

În 2015 avem liber la imaginație: putem purta un inel pe unul sau pe toate cele 5 degete, la bază sau în apropierea unghiilor.
Casa de modă Dior a fost prima care a optat pentru o astfel de accesorizare feminină, în cadrul prezentărilor de modă, unde modelele au purtat inele pe fiecare deget. Chanel și Balenciaga au urmat trendul și au ales inelele care acoperă articulațiile degetelor sau inelele masive aurii.

Cum se poartă inelele pe toate degetele?

Poți alege mai multe inele, în diferite forme, culori și texturi, dar cu o grosime similară. Inelele delicate sunt ideale pentru femeile care au degetele lungi și subțiri, în plus de asta, deși sunt multe inele, degetele tale vor avea un aspect plin de grație. Se pare că în 2015 vei putea alege cu precădere argintul și bronzul, aurul fiind din ce în ce mai evitat de către designeri.

Iată cum se vor purta inelele în 2015:

1. Inelele midi:

Se poartă la baza degetelor, în diferite forme, dar cu o grosime similară. Când porți inelele în stilul acesta, ai grijă ca mâinile tale să fie foarte bine îngrijite pentru că vei avea parte de toată atenția celor din jur.

inele midi

2. Inelele camuflaj:

Inelele camuflaj sunt acele inele care acoperă unghia, luate parcă din filmele SF. De regulă, se poartă un singur inel de acest fel, cu o manichiură nude.

Inel pe unghie

3. Inele multifinger:

Inelele multifinger sunt realizate dintr-o bucată și pot cuprinde două sau mai multe degete. Sunt destul de incomode, însă arată incredibil de bine! Pentru un efect deosebit alege o manichiură semi-lună în nuanțe de burgundy sau negru.

Inele pe deget

4. Inelele pentru articulații:

Dacă ești norocoasă și ai degetele subțiri, poți scoate în evidență această calitate cu inelele purtate la baza articulațiilor. Poți opta pentru inelele cu perle.

Inele-pentru-articulatii

5. Inele deschise:

Sunt potrivite oricărei ținute casual și este aproape imposibil să dai greș cu ele. Poți alege câte un model diferit pentru fiecare deget în parte: de la pietre și perle până la diverse forme sau desene.

Inele-deschise

6. Inelele cu lanț:

În urmă cu câțiva ani, se purtau cerceii cu lanț. Acum a venit vremea inelelor purtate pe degete diferite, dar împreunate cu ajutorul unui lanț. Efectul este wow!

Inele-cu-lant

Care este preferatul tău?

Sursa foto: Viva Luxury, Vogue

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment