6 rochii în care vei atrage priviri în această vară

Ce rochii se poartă în vara 2016?

Temperaturile crescute din acest sezon fac apel la materiale vaporoase, rochii scurte, modele minimaliste și multe alte articole vestimentare în tendințele sezonului de vară 2016. Mai jos, ți-am pregătit câteva modele de rochii, în care vei atrage privirile garantat în această vară.

Nu uita să lași culorile deschise să se strecoare printre articolele tale vestimentare. Împrietenește-te cu tonurile neutre și pastelurile. Tonurile neutre sunt reprezentate de nuduri și griuri, iar pastelurile sunt tonurile pe care le-ai alege cu ușurință pentru îmbrăcămintea unui bebeluș.

1. Rochiile încrețite

Rochiile care arată ca și cum ar fi dintr-un basm modern sunt la modă în această vară. Aspectul frumos și dramatic al volanelor este un must-have al sezonului de vară 2016. Aceste rochii pe care le găsești la prețuri atractive aici îți vor da un aer luxos și teatral.

rochie-cu-volane

2. Rochiile tip lenjerie sau furou

Lenjeria de corp ca îmbrăcăminte exterioară este o tendință la modă în această vară, în care vei atrage priviri cu siguranță în această vară. Casa de modă Givenchy a prezentat câteva modele de rochie tip lenjerie în cadrul prezentării de modă pentru sezonul vară 2016, accentuând faptul că această rochie este răcoroasă, subevaluată și sexy, fără a depune un efort prea mare. Tendințele din anii ’90 au fost readuse la viață în această vară și de către Calvin Klein, Yves Saint Laurent și Burberry.

rochie-furou

3. Rochiile cu umerii căzuți

Tendința rochiilor cu umerii căzuți încă este la modă în această vară. Acest stil este unul sexy, fără a fi evident, chic, fără a cere atenția privitorilor. O rochie cu umerii căzuți dă dovadă de o nonșalanță răcoroasă, care cu greu nu va întoarce toate privirile către tine. Este perfectă pentru o seară petrecută în oraș, însă nu uita că ținuta nu e completă fără un clutch metalic pe care ți-l poți cumpăra de aici.

rochii-cu-umerii-goi

4. Rochiile de prerie

În cazul în care vrei să mergi la vreun festival în această vară, avem rochia perfectă pentru tine. Este vorba despre o rochie cu motive florale și cu talia joasă, care a fost inspirată din filmul The Little House on the Prairie.

5. Rochiile cămașă

Dacă ești în căutarea unui aspect șic, pe care să îl poți purta cu ușurință și la birou, atunci rochiile stil cămașă sunt perfecte. În acest fel, ținuta office tradițională se transformă într-una răcoroasă de vară.

rochie-camasa

6. Rochiile croșetate

Poți rezista mult mai bine căldurii verii cu rochiile fabricate din materialul tău preferat. Fără efort și griji, adoptă acest aspect răcoros, asortat perfect cu accesorii minimaliste.

rochii-crosetate

Tu ce rochii preferi?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment