5:00 dimineața – Tu, Eu, Noi

5:00 dimineața – Tu, Eu, Noi

Nu știu voi, dar mie începe să-mi placă liniștea. Și parcă mă potrivesc perfect cu noaptea. Sau cu liniștea ei. Aș dormi zile întregi doar ca să-mi analizez gândurile și sufletul în fiecare noapte.

Câteodată încerc să scriu, alteori îmi fumez fiecare gând făcând nimic sau dimpotrivă, răstorn casa în miez de noapte doar de dragul de a pune lucrurile la locul lor. Am ajuns să obosesc din cauza lor, a oamenilor. Aproape că simt cum mi se scurge și ultima picătură de energie pentru indivizi care încă nu au aflat de eforturile mele.

În liniștea mea de dimineață, nu pot să nu mă întreb de ce există femei care se blochează la un singur bărbat și îl transformă într-un soi de sens al vieții lor, fără de care cică Universul ar sta în loc. Fetelor, este aproape ireal și josnic să așteptați ca  un bărbat să revină cu picioarele pe pământ (asta dacă a fost vreodată), cu atât mai mult să acceptați lucruri urâte, toane și tot felul de mizerii. Lucrurile nu se schimbă niciodată. Dacă merg prost de la început, păi prost se termină cu siguranță!

Mi se pare trist ca o femeie să stea ca o miloagă în fața unui bărbat, să se agațe de el ca o căpușă și să se dea de ceasul morții, poate, poate se transformă în prințul mult visat.

SinguratateEu am învățat că mai presus de orice și oricine, trebuie să știu cum să mă iubesc. Și cât. Și în oricâte bucăți mi s-ar desface sufletul sunt convinsă că omul potrivit, la momentul potrivit, va ști să le pună la loc. Doar că de cele mai multe ori, omul potrivit sunt eu.. pentru că azi pot fi cu sufletul împrăștiat și până mâine reușesc să mă recontruiesc mai mândră și mai frumoasă decât eram.

Mi-am promis că slabă în fața unui bărbat nu voi mai fi niciodată și m-am ținut de cuvânt până când a apărut EL. De niciunde, neinvitat. Liniștea de la 5:00 dimineața este perfectă pentru că e mediul ideal pentru a viziona episoade din viața ta, unele aproape comice. E amuzant cum se ascund unii bărbați sub o falsă siguranță, când de fapt sunt doar niște copii speriați de ceea ce înseamnă viața. Ei spun despre noi că toate femeile sunt la fel, însă atunci când EI întâlnesc o FEMEIE, habar n-au ce să facă cu ea. Poate că este prea directă, puternică, lingușitoare sau există pur și simplu.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment